онлайн казино Украины

Нова спокуса для потенційних зрадників України

1 травня на сайті Кремля був опублікований указ Путіна «Про окремі категорії іноземних громадян та осіб без громадянства, які мають право звернутися із заявами про прийом до громадянства Російської Федерації у спрощеному порядку», в ньому розкривається загальні основи та спрощений порядок отримання громадянства РФ для окремих категорій громадян України.

Зокрема, таке право надається громадянам України, які не мають громадянства іншої держави, а також особам без громадянства, які народилися і постійно проживали на територіях окупованого Криму та м. Севастополя, які виїхали за межі зазначених територій до 18 березня 2014 року, а також їхнім дітям, в тому числі усиновленим, членам подружжя і батькам. Також існує ще декілька критеріїв отримання українцями громадянства РФ, які зазначені в указі російського Президента.

Варто зазначити, що для українців, як зазначив Володимир Зеленський :«це лише як спосіб незаконного заробітку або спроба сховатись від кримінального переслідування». Він закликає всіх громадян України думати, перш ніж здійснювати перші кроки назустріч російській владі, адже цей захід може призвести до негативних наслідків, в першу чергу для самих громадян України.

Для РФ дії з приводу видачі паспортів українцям призведуть лише до втрати їхнього ж дорогоцінного часу, адже кожний свідомий громадянин України не знаходиться під брехливим впливом РФ і добре розуміє всю суть пропаганди.

З вищесказаного, ми можемо зробити висновок про те, що подібні дії російської влади є ніщо інше, як черговий етап інформаційно-пропагандистської війни. А тому хотілося б сказати словами новообраного Гаранта: «Думай - те» - «Всі чудово знають, що російський паспорт надає насправді. Це право бути заарештованим за мирний протест, це право не мати вільних та конкурентних виборів, це право взагалі забути про наявність природних прав та свобод людини».

  • 0
Добавлено: 8-05-2019, 08:38
0
619

Похожие публикации


Наверх