онлайн казино Украины

Скільки коштує імпічмент?

В мережі активно обговорюється ситуація навколо лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі. Останній виступає палким борцем з корупцією, продажними чиновниками, неправдою та позиціонує себе реформатором, демократом та захисником простих людей.

Однак за епатажністю вигнанця грузинського народу, а нині, чи поки ще щирого українця, втрачаються деталі його політичної боротьби.

Так, активно поширювана Саакашвілі ідея імпічменту без дотримання будь-яких конституційних процедур виглядає як політичне невігластво та абсолютне несприйняття законів нашої держави. Хоча дотримання законності є одним з головних принципів демократії, ідеї якої Саакашвілі, нібито, відстоює в Україні. Про дотримання правопорядку годі й говорити.

Діяльність лідера РНС можна розцінювати по різному. Але привертає увагу інформація яким чином Саакашвілі намагається досягнути свої, чи не лише своїх, політичних цілей.

Серед користувачів Інтернет стала активно поширюватись інформація щодо пропозицій за грошову винагороду підтримати імпічмент. І тут постає питання звідки у чесних демократів десятки тисяч доларів для штучного ініціювання процедури імпічменту?

Хоча, багато в чому суперечливий генеральний прокурор Луценко частково дає відповіді на ці складні запитання: 500 тисяч доларів із «білокам’яної» є серйозною підтримкою демократичних ініціатив в державі.

  • 0
Добавлено: 6-12-2017, 13:51
0
907

Похожие публикации


Наверх