онлайн казино Украины

Як правильно фарбувати очі тінями

Як правильно фарбувати очі тінямиДля створення гарного макіяжу потрібні хороші інструменти: пензлики, спонж, аплікатори – все повинно бути якісним, м’яким, ніжним і завжди чистим, щоб не поранити ніжну шкіру навколо очей.

Наносити макіяж ви можете тими речами, які зручні особисто вам – в цьому немає обмежень. Так само немає обмежень і у виборі техніки нанесення тіней: сухого способу або вологого.

Як правильно фарбувати очі тінями для створення хижого погляду

Почати макіяж слід з класичного фарбування підбровної частини світлими тінями, а повіки – ніжним відтінком основного кольору. Після цього створюється ефект котячих очей – він робиться за допомогою темного відтінку.

По зовнішньому краю повік проводиться смуга темним відтінком – від нижньої повіки вгору і по діагоналі. Ця смуга може виходити за рівень брови, а у висоту – приблизно на рівні центральної точки лобової кістки під повікою. Після промальовування цієї межі ви фарбуєте тим же відтінком всю зовнішню частину повіки, забарвлюючи приблизно третю частину.

Розтушуйте переходи, зробивши їх плавними, це можна зробити спонжем з блискучими прозорими тінями,від чого переходи будуть трохи переливатися, збільшуючи глибину погляду.

Як правильно фарбувати очі тінями – для невеликих очей

Якщо у вас маленькі очі, намагайтеся уникати занадто темних відтінків тіней, віддайте перевагу світлим і середнім тонам. Підводку очей краще робити на половину або навіть третину очей у зовнішніх куточках.

Світлі тони необхідно наносити під бровами і по верхній рухомій повіці, а середні відтінки малювати на складку між рухомою і нерухомою повікою. Якщо ви фарбуєте очі внизу, то потрібно так само дві третини внутрішньої частини фарбувати світлими кольорами, а третину зовнішнього куточка – більш темним відтінком.

Щоб візуально збільшити очі, попрацюйте над правильною лінією брови, а область під бровами максимально висвітліть тінями.

Як правильно фарбувати очі тінями – для широко розставлених очей

Ефект зменшення відстаней досягається затемненням тих ділянок шкіри, які потрібно приховати. Для широко розставлених очей бажано використовувати тіні середніх відтінків і темних кольорів. Для створення макіяжу середні тони наносяться на підбрівну область, а темні відтінки у внутрішні куточки очей, причому і на рухому і на нерухому повіку. Тіні по верхній нерухомій повіці дофарбовували до зовнішнього куточка ока. Центральну частину повіки можна нафарбувати широкою лінією, але до зовнішнього куточка ока плавно звузити цю лінію.

Техніка нанесення тіней для глибоко посаджених очей

Найсвітліші відтінки наносяться під брову, середніми відтінками фарбується окружність очей, але з відступом від складки повіки для візуального створення більш світлого погляду. Завершальний акцент погляду досягається нанесенням темних відтінків тіней у внутрішніх куточках очей.

Для вузькопоставленних очей – макіяж

Очі, розташовані занадто близько до носа можна візуально віддалити, нанесши найсвітліші і легкі кольори тіней на внутрішню поверхню верхніх повік, захоплюючи половину повіки. Небажано фарбувати інтенсивно тушшю нижні вії, а на верхніх – добре прокрасити центральні вії.

Як красиво нанести тіні на круглу форму очей

Світлий відтінок – під брову, середній відтінок – на все віко до світлого відтінку під бровами. Самий темний відтінок нанести на зовнішню половину верхньої повіки по лінії росту вій.

Щоб навчитися гарно фарбувати очі, важливо знати класичну техніку макіяжу, і запам’ятати, що потрібно затемнювати все, що хочеться приховати, і фарбувати світлим те, що потрібно показати. А далі – експериментуйте і знайдете свій ідеальний макіяж.

Добавлено: 15-09-2012, 11:00
0
0

Похожие публикации


Наверх