онлайн казино Украины

Шість ворогів жіночої краси

Шість ворогів жіночої красиКожну жінку природа створює красивою. Більшість представниць прекрасної статі підтримують свою красу за допомогою косметичних салонів, візажистів, перукарів та майстрів манікюру. Але, на жаль, природа час від часу посилає жінкам своєрідні випробування, які вони називають ворогами краси. І ні які салони не допоможуть впоратися нашим дамам у боротьбі з цими ворогами, якщо вони самі не докладуть до цієї боротьби зусиль. Щоб вибрати правильну тактику в боротьбі з ворогами краси, жінці треба знати їх в обличчя …

Стрес

Всі душевні переживання жінок миттєво відображаються на їх шкірі. Під час стресу в кров жінки викидається велика кількість «гормонів стресу», ослабляється імунна система. При цьому в жирній шкірі сальні залози починають працювати на межі, а в суха шкіра ставати вразливою до пошкоджень і запалень.

Кава

У любительок кави на обличчі проявляються червоні капілярчики. Це відбувається внаслідок того, що кава дуже розширює судини. Кофеїн, також, призупиняє обмін речовин у тканинах з’єднання, а це тягне за собою появу целюліту. Здорова жінка може випивати в день до 3 чашок кави. Але краще замінити каву зеленим чаєм.

Сигарети

У жінки, яка курить помітно тьмяніє колір обличчя. Через нікотин звужуються судини, це заважає доставці кисню в клітини організму. Замість кисню вони насичуються шкідливим окисом вуглецю, внаслідок чого, шкіра втрачає еластичність, стає тьмяною і дуже швидко старіє.

Алкоголь

Алкоголь руйнує такі життєво важливі для людського організму речовини, як вітаміни А, В, С. Ще алкоголь заважає виводитися рідині з організму, а через це на обличчі жінки з’являються непривабливі набряки.

Жири

Жири, як правило, залишають свій відбиток на шкірі у ласунів, у вигляді висипу угрів. Цукерки та тістечко краще замінити свіжими фруктами і родзинками. Замість жирного і копченого м’яса їжте курку і рибу, адже всі тваринні жири дуже важко виводяться нашим організмом.

Замкнутий простір (чотири стіни)

Намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі, забезпечуючи шкірі достатню кількість кисню і сонячного світла. Це поліпшить обмін речовин у Вашому організмі, а значить і покращить тонус м’язів.

Пам’ятайте, що Ваш зовнішній вигляд залежить тільки від Вас. Приділяйте своїй зовнішності більше уваги, киньте шкідливі звички, і Ваш чоловік ніколи не гляне на інших жінок.

Добавлено: 7-09-2012, 10:37
0
0

Похожие публикации


Наверх