онлайн казино Украины

10 порад, як зберегти красу і молодо виглядати

10 порад, як зберегти красу і молодо виглядатиЯкщо вас починають турбувати вікові зміни зовнішності, саме час прислухатися до корисних порад, які допоможуть вам зберегти молодість і прекрасний зовнішній вигляд. Краса – це не тільки те, як ви виглядаєте, але і те, як ви себе почуваєте. Якщо ви незадоволені своєю зовнішністю, значить, настав час оновити свій стиль і звички по догляду за собою.

Правильно доглядайте за шкірою кожен день. Хочете, щоб ваша шкіра прекрасно виглядала? Тоді піклуйтеся про неї кожен день. Вибираючи засоби по догляду за шкірою, враховуйте свій вік, тип шкіри і специфічні потреби. Якщо у вас є якісь сумніви, консультуйтеся з дерматологом.
Не бійтеся змін. Якщо вам вдалося підібрати відповідні засоби для догляду за шкірою, це не означає, що ви повинні тепер постійно користуватися лише ними. Потреби шкіри міняються в залежності від пори року, і влітку вам може вже не підходити косметика, якою ви користувалися взимку.
Захищайте шкіру кожен день. Якщо ви думаєте, що захист від ультрафіолету – це одноразове використання крему від сонця на пляжі, то ви помиляєтеся. Використовуйте засоби з SPF кожен день, в будь-яку погоду – ультрафіолетове випромінювання проникає через хмари. Особливо добре діють креми від сонця з антиоксидантами.
Освіжайте колір волосся. Навіть якщо у вас ще немає сивини, ви можете пофарбувати волосся, щоб виглядати молодше. Якщо колір волосся не підходить, ви будете виглядати старше своїх років. Не варто міняти колір радикально. Краще всього вибрати відтінок, що відрізняється від натурального кольору волосся на один тон, і додати золотисте мелірування. Трохи більше світлих пасм біля обличчя і на маківці будуть виглядати природно.
Подбайте про губи. Якщо ви використовуєте засоби для боротьби зі зморшками, не забувайте про область навколо губ. З віком губи стають тоньшими і сухішими. Використовуйте спеціальні бальзами для губ, які зволожують їх, роблять більш гладкими і об’ємними.
Відмовтеся від важкого макіяжу. Велика кількість пудри і тонального крему не сховають зморшки, а тільки підкреслять їх. Краще використовувати легку пудру і рідкий тональний крем. Вибирайте самі легкі засоби або зволожуючий крем з відтіночним ефектом.
Використовуйте базу для макіяжу. Якісна база для макіяжу – відмінний засіб для того, щоб виглядати молодше, про який дівчата часто забувають. Праймер приховує зморшки і розширені пори, і обличчя виглядає більш гладким і молодим. Використовуйте базу для макіяжу під тональний крем, або самостійно – щоб зробити обличчя більш свіжим.
Дбайте про очі. Ніжна шкіра навколо очей – перше місце, де ви помічаєте зморшки. Якщо ви не захищаєте цю область, кожен день вона піддається впливу негативних факторів. Наносьте ввечері живильний крем, а вранці – засіб з антиоксидантами.
Частіше посміхайтеся. Посмішка піднімає настрій, з нею ви виглядаєте здоровою і щасливою. Щоб ваша посмішка залишалася прекрасною, піклуйтеся про губи і зуби. Якщо ви не можете собі дозволити професійне відбілювання, є безліч дешевших способів – від відбілюючих паст до спеціальних наборів для домашнього застосування.
Дотримуйтеся свого стилю. Якщо новітні тренди здаються вам невідповідними за віком або просто не подобаються, не треба їм слідувати. Покладайтеся на свій смак, вибирайте одяг, який вам пасує, в якому ви себе добре почуваєте – будь то маленьке чорне плаття, жіночна блузка або просто ідеально сидячі джинси.

Не важливо, скільки вам років, ніколи не пізно змінюватися. Спробуйте нові способи догляду за собою або нові кольори в одязі і макіяжі, користуйтеся нашими порадами і зберігайте красу надовго.

Добавлено: 17-08-2012, 11:33
0
0

Похожие публикации


Наверх