онлайн казино Украины

У Грузії повісився однопартієць Саакашвілі

У Грузії повісився однопартієць СаакашвіліЯк повідомляє "Грузія online", заступника глави адміністрації Гардабанського муніципалітету Грузії (регіон Квемо Картлі) Манучар Джохадзе знайшли повішеним вночі з середи на четвер.
З джерел у місцевій адміністрації видання "Грузія online" дізналось, що тіло чиновника у власному будинку виявили члени його сім’ї.

Покійний Джохадзе був членом партії Михайла Саакашвілі "Єдиний національний рух". За припущенням іншого представника цієї політичної сили депутата грузинського парламенту Гіві Таргамадзе, не виключено, що самогубство могло бути спровоковане викликом Джохадзе на допит у прокуратуру.

"На жаль не всі можуть витримати тиск з боку влади і ми можемо мати такий результат оголошеної нам війни з її боку", - зазначив він.

При цьому невідомо, з яких саме причин Джохадзе викликали на допит.

Водночас близькі та друзі покійника стверджують, що напередодні самогубства бачилися з ним і чиновник не справляв враження людини, яка готується покінчити з собою.

У зв’язку зі смертю політика порушили кримінальну справу.

До слова, у Тбілісі розпочались судові слухання у справі колишнього Міністра оборони Грузії Іраклія Окруашвілі. У 2008 році під час слідства Окруашвілі втік до Франції. Тоді ж столичний суд заочно засудив екс-чиновника до 11 років позбавлення волі.

Добавлено: 13-12-2012, 12:08
0
0

Похожие публикации


Наверх