онлайн казино Украины

Держдума РФ пропонує карати педофілів смертною карою

Держдума РФ пропонує карати педофілів смертною кароюНижня палата російського парламенту планує посилити кримінальне покарання за злочини проти дітей.

Таким чином восени сесію депутатів планують присвятити обговоренню внесення поправок в міжнародні договори, які встановлюють мораторій на страту.

"Є чітке розуміння, що нам потрібен законопроект, який би дозволив страту для педофілів. Тільки закон повинен вирішувати, що робити з подібними людьми. Ми бачимо, що постійно відбувається шалена кількість злочинів проти дітей, і злочинці нічого не бояться. Ну, посадили його на кілька років, відсидів, вийшов і на другий день скоїв такий же злочин. У нас немає іншого виходу - смертна кара для педофілів неминуча", - пояснив заступник голови Комітету Держдуми РФ з оборони Франц Клінцевич.

Ще один парламентарій на захист подібного законопроекту додає, що педофілія є невиправним психічним порушенням. Тому і говорити про перевиховання у в'язниці в подібних випадках немає змісту.

До слова, щорічник "Діяльність Святого Престолу", який інформує читачів про діяльність Римського апостольського престолу, оприлюднили у Ватикані. За його даними, проблеми виникали з педофілією та дикобразами.

Добавлено: 1-09-2012, 12:30
0
0

Похожие публикации


Наверх