онлайн казино Украины

Через залізничну катастрофу у Єгипті загинуло 4 людей

Через залізничну катастрофу у Єгипті загинуло 4 людейБільше 70 постраждали при катастрофі пасажирського поїзда, який зійшов з рейок поблизу Каїра. Поїзд прямував зі столиці Єгипту в Сохаг.

За даними ЗМІ, поїзд зійшов з рейок і загорівся на станції в місті Бадршін, зіткнувшись із пасажирським поїздом, що стояв поруч. В результаті зіткнення п'ять вагонів поїзда зійшли з рейок і загорілися.

На місці катастрофи вже працюють рятувальники.

Як повідомило джерело в Управлінні, катастрофа сталася з вини пасажирів іншого поїзда, який за кілька хвилин до аварії зупинився на залізничній станції, щоб пропустити швидкий. Не згодні з зупинкою пасажири, вийшли з вагонів і поклали на шляху обрізки шпал. Саме через зіткнення зі сторонніми предметами на шляхах поїзд Каїр-Сухаг зійшов з рейок і загорівся.

Залізничний транспорт користується великою популярністю в Єгипті завдяки своїй доступності. Проте через недостатність модернізації залізничного транспорту та інфраструктури часто відбуваються аварії, в тому числі, з людськими жертвами.

Найбільша в історії Єгипту залізнична катастрофа сталася у 2002 році, коли в результаті пожежі в переповненому поїзді загинуло 360 людей.

Добавлено: 18-07-2012, 11:14
0
0

Похожие публикации


Наверх