онлайн казино Украины

Олькович: Ціни на готелі в Польщі до Євро-2012 виросли адекватно

Олькович: Ціни на готелі в Польщі до Євро-2012 виросли адекватно
Керівник місцевого організаційного комітету "ЄВРО-2012 Польща" Адам Олькович зазначає, що зростання цін на готельні номери в Польщі у зв'язку з проведенням чемпіонату Європи з футболу є адекватним.

"Завжди, коли проходять великі спортивні чи культурні заходи, ціни збільшуються. При цьому у нас не було такого сильно зростання цін, як в Україні. Тому до власників українських готелів звертався і президент УЄФА Мішель Платіні, і президент України Віктор Янукович. Може бути, через це в Україні приїде менше туристів. Може бути, і в Польщі, адже у нас теж виросли ціни. Але я б сказав, що вони реально підвищилися, адекватно", — сказав він.

За його словами, в Польщі не було проблем з готелями, до того ж за останні п'ять років побудовано близько 200 нових готелів.

"Це приватний бізнес, держава не будує готелів. Місць у нас достатньо. Ціни доступні для уболівальників", — відзначив Адам Олькович.

Нагадаємо, Микола Азаров заявляв, що уряд доб'ється зниження цін на готелі під час проведення в Україні фіналу Чемпіонату Європи з футболу.

  • 0
Добавлено: 7-06-2012, 12:50
0
191

Похожие публикации


Наверх