онлайн казино Украины

“Батя ми стараємся” , або Янукович підарешт

“Батя ми стараємся” , або Янукович підарештСБУ отримало доручення Генеральної прокуратури розпочати розшук Віктора Януковича та його силовиків. І стаття для цього знайшлася більш ніж авторитетна: вбивство двох або більше осіб з перевищенням влади або службових повноважень.

За цією справою крім самого Януковича планується розшукати Андрія Клюєва (колишній І-й віце-прем’єр міністр України), Віталія Захарченка (екс-міністр МВС України), Віктора Ратушняка (колишній заступник міністра МВС України, куратор міліції з питань громадської безпеки), Станіслава Шуляка (екс-начальник Головного управління — командувач внутрішніх військ МВС України), Валерія Коряка (колишній начальник ГУМВС України в місті Києві) та Петра Федчука (колишній заступник начальника Головного управління – начальник міліції громадської безпеки ГУМВС України в місті Києві).

Всіх цих людей напряму пов’язують з вбивствами на Майдані. У результаті злочинних дій у цей період загинуло більше ста осіб та більше 1000 осіб отримали різного ступеня тяжкості тілесні ушкодження.

Закликаємо всіх громадян надавати інформацію стосовно можливого перебування тих чи інших осіб.

Похожие публикации


Наверх