онлайн казино Украины

Два-три роки - і ми всі підемо в Інтернет. Анонс зустрічі блогерів

Два-три роки - і ми всі підемо в Інтернет. Анонс зустрічі блогерівПісля довгої перерви (літні канікули, вибори і т.п.) чернігівський Клуб блогерів відновлює свою діяльність.

Гість найближчої зустрічі - український блогер № 1, вагома фігура вітчизняної і не тільки блогосфери Ігор Бігдан (ibigdan).

Повідомляє координатор Експертного клубу "Чиста політика" Віта Газука.

Він же, віднедавна, - директор із розвитку сервісів «Живий Журнал - Україна».

З Чернігова ibigdan починає великий тур по країні. Його мета - знайти нові цікаві обличчя і залучити їх до співпраці з Живим журналом.

- В Україні є маса цікавих людей, які досі не стали блогерами - а даремно :) Художники, письменники, фотографи, журналісти, майстри різних справ - практично будь-яка професія чи хобі з допомогою ЖЖ може отримати величезну аудиторію і, як результат, приносити дохід, славу та інші плюшки. Треба тільки знайти цих людей, переконати їх стати блогерами і допомогти в розкрутці, - впевнений гість Клубу.

Є думка, що ще два-три роки - і ми всі підемо в Інтернет. Так може бути, варто підготуватися заздалегідь? ;) До речі, на цій же зустрічі у вас буде можливість познайомитися з новим редактором чернігівського порталу gorod.cn.ua Богданом Гуляємо - особистістю теж дуже цікавою!

Чекаємо вас у вівторок, 27 листопада, о 18.30, у пабі «Варенікс» (просп. Миру, 54). Вхід вільний, вихід теж.

Добавлено: 26-11-2012, 11:54
0
0

Похожие публикации


Наверх