онлайн казино Украины

П’ять металевих кришок в обмін на кримінальну справу

П’ять металевих кришок в обмін на кримінальну справуДнями по каналу 102 до міліції надійшов виклик.

Небайдужий чоловік повідомляв, що на перехресті вулиці Преображенська та проспекту Миру невідомий чоловік знімає зі стовпів, на яких знаходяться ліхтарі, металеві кришки з розподільників.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

Отримавши сигнал, працівники Деснянського відділу міліції спільно з нарядом УДСО прибули на місце виклику. Спільними зусиллями в районі Валу був затриманий «на гарячому» 50-річний чернігівець, який зізнався в скоєному і дав правдиві свідчення. Півдесятка металевих кришок, які він уже встиг «експропріювати», були вилучені. За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 185 ч.1 КК України.

Окрім металевих виробів у поле зору правопорушників потрапляє все, що погано лежить. Найчастіше речі, котрі господарі залишають без нагляду, як кажуть, на випробування долі. Часто батьки залишають під магазинами, будинками, під'їздами велосипеди, дитячі іграшки та коляски. Тож невипадково у минулі вихідні і «виросли ноги» в дитячої коляски, яка стояла без нагляду біля під'їзду однієї з багатоповерхівок, про що і надійшло повідомлення до чергової частини Чернігівського міського відділу внутрішніх справ. Провівши перевірку, працівники УДСО та дільничний інспектор міськвідділу міліції встановили, що в скоєнні крадіжки підозрюється громадянка того ж таки будинку. Наразі вживаються заходи щодо затримання останньої та вилучення викраденого.

Державна служба охорони радить: задля запобігання таких крадіжок краще слідкуйте за надійним збереженням ваших речей. Словом, будьте обачнішими!

Добавлено: 13-11-2012, 10:58
0
0

Похожие публикации


Наверх