онлайн казино Украины

Недільний шопінг закінчився смертю

Недільний шопінг закінчився смертюНедільного ранку ДТП забрала життя 84-річної жінки, яка разом із невісткою прямувала за покупками до супермаркету. Аварія трапилася за участю автомобіля «ВАЗ-2107» під керуванням 27-річної чернігівки. ДТП сталося у Чернігові біля будинку № 20а по вулиці 50 років ВЛКСМ.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

Транспортний засіб рухався по вулиці 50 років ВЛКСМ в напрямку проспекту Миру і на пішохідному переході скоїв зіткнення з двома пішоходами.

У результаті наїзду старша жінка отримала тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги була доставлена до травмпункту Чернігівської міської лікарні №2, де від отриманих травм померла.

Її 60-річну невістку доставили до травмпункту, де після медичного огляду з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелами лівого стегна та лівого плеча, забійні рани голови, грудної клітини та ніг була госпіталізована до операційного відділення Чернігівської міської лікарні №2.

За даним фактом слідчим відділом Чернігівського міського відділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за статтею 286 частиною 2 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідство має встановити чому водій на пішохідному переході за ідеальних умов видимості не пропустила пішоходів.

Добавлено: 13-08-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх