онлайн казино Украины

Горіло все. Окрім людей

Горіло все. Окрім людейПротягом доби зареєстровано 6 пожеж, з яких 1 на об'єкті, 2 в житловому секторі, 1 на транспорті, 1 сухої трави та 1 сміття.

Про це повідомляє прес-служба територіального управління МНС України у Чернігівській області.

У господарстві 75-річної Татаренко Н.Я. сталася пожежа господарчої будівлі (3х3 м, стіни дерев'яні, покрівля рубероїдна). Загорілося близько восьмої ранку в с. Івангород, Ічнянського району. Вогнем знищено будівлю. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 70000 грн.

О 13 год. 05 хв. сталася пожежа господарчої будівлі (12х80 м, стіни цегляні, покрівля шиферна) у с. Велика Дорога, Ніжинського району. Власник - ТОВ АПК "Магнат". Вогнем знищено 30 т соломи, пошкоджено покрівлю на площі 50 кв. м. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн.

На відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,9 га. Зайнялося о 14 год. 40 хв. біля с. Філонівка, Сосницького району. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток відсутній.

О 16 год. 40 хв. сталася пожежа полов'яно-пилової суміші на комбайні ДОН-1500Б. Власник комбайну - фермерське господарство "Обрій І.П.", що у с. Риботин, Коропського району. Вогнем пошкоджено полов'яно-пилову суміш на площі 0,8 кв. м. Причина - попадання полов'яно-пилової суміші на нагріті частини колектора двигуна. Збиток відсутній. Пожежа ліквідована до прибуття підрозділів МНС.

На території несанкціонованого сміттєзвалища у м. Мена сталася пожежа сміття на площі 100 кв. м о 21 год. 35 хв. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток відсутній.

У господарстві 22-річної Позняк Е.В. у с. Унучки, Чернігівського району сталася пожежа господарчої будівлі (4х6 м, стіни шлакоблочні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40000 грн.

Добавлено: 2-08-2012, 12:25
0
0

Похожие публикации


Наверх