онлайн казино Украины

Ані Чечетов, ані Сенченко не чули про ніжинських робін гудів

Ані Чечетов, ані Сенченко не чули про ніжинських робін гудівЗа словами Чечетова і Сенченко, жоден з них не знає про те, що сталося в Ніжині. Пізніше, почувши про ситуацію, Сенченко додав, що дізнається у представників вінницького осередку партії "Батьківщина" про ситуацію.

"Я дізнаюся у місцевих осередків, що вони будуть робити. Але в самій цій ситуації нічого дивного немає. Я не прихильник самосуду, але зрозуміло, що сьогодні міліція "кришує" наркобізнес і сама є невід'ємною частиною ланцюжка. Такі ж скандали були в Харкові, і в Керчі. Зрозуміло, до того ж, що цей ланцюжок не закінчується на низовому рівні", - додав депутат.

Нагадаємо, що в Чернігові засудили членів угруповання, відомих у народі, як "ніжинські робін гуди". Молоді люди влаштовували самосуд над наркоторговцями свого містечка і викрили "кришування" наркопоставок місцевою міліцією. Зізнання наркоторговців "робінгуди" викладали в Інтернет. Однак слідство вирішило, що люди на відео обмовляють себе і співробітників МВС, і засудило всіх шістьох "народних месників" до тюремних термінів від 7 до 12 років.

  • 0
Добавлено: 2-06-2012, 15:58
0
148

Похожие публикации


Наверх