онлайн казино Украины

Прокуратура розслідує виготовлення неякісної молочної продукції

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного випуску на ринок України небезпечної продукції у великих розмірах (ст. 227 КК України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам співробітниками Головного управління Національної поліції в області та Ніжинського міськвідділу УСБУ в складських приміщеннях у м. Ніжині виявлено підпільний цех з виробництва молочної продукції з недоброякісної сировини.

Слідчими та процесуальними керівниками проведено ряд обшуків, у ході яких вилучено близько тонни розфасованої продукції під виглядом масла виробництва Республіки Білорусь, понад 2,5 тонн продукції, призначеної для фасування, станки, пакувальний папір, етикетки т інше устаткування та обладнання для масового виготовлення недоброякісної продукції без дозвільних документів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що продукція виготовлялася з порушенням технологічних норм, в антисанітарних умовах з використанням відходів молочної продукції.

Хід слідства перебуває на контролі прокуратури області.

  • 0
Добавлено: 27-02-2017, 11:12
0
1 501

Похожие публикации


Наверх