онлайн казино Украины

Продуктивність процесора PlayStation 4 перевершує PS3 в 10 разів

Продуктивність процесора PlayStation 4 перевершує PS3 в 10 разівSony опублікувала розділ з докладними поясненнями щодо ігрової консолі PlayStation 4. Згадується і процесор, продуктивність якого, як запевняє компанія, може в 10 разів перевищувати відповідний показник чіпа, встановленого в PlayStation 3. Також в черговий раз підкреслюється, що система працює тихіше попередниці і використовує 8 ГБ високошвидкісної оперативної пам'яті GDDR5.

Як повідомляє наше джерело сайт "Новости Playstation", що після запуску консолі не буде підтримки виведення фільмів у форматі 4K і дане питання залишається на розгляді; це ж стосується і ігор. В опублікованому розділі FAQ наголошується, що для підключення PS4 до телевізора використовується HDMI для звуку і картинки або оптичний вихід ( Digital out ) для аудіосистем 5.1 або 7.1 .

До недоліків приставки зараховують відносно невеликий обсяг жорсткого диска - всього 500 ГБ , однак користувачі зможуть поміняти його на відповідний специфікаціям, підключити зовнішній HDD також можна.

Продажі PlayStation 4 стартують в США і Канаді 15 листопада, пізніше - в інших регіонах.

Добавлено: 2-11-2013, 02:27
0
0

Похожие публикации


Наверх