Інформація надається виключно з ознайомчою метою та не є закликом до участі в азартних іграх чи рекламою азартних розваг.

Стратегія блекджека, все, що вам потрібно знати

 

Почнемо з того, що стратегія та правила — це дві різні речі. Ми не збираємося повідомляти вам кожну вартість картки чи вартість фіші чи щось подібне, ми надамо вам інструменти для прийняття власних рішень.

Коли ми вивчаємо правила і знаємо, як з ними поводитися, ми схильні думати, що можемо дозволити інстинкту керувати нашими діями. Нічого не може бути більш неправильним, ніж це, успішний гравець - це холодний мислитель - грайте в блекджек . Аби насолоджуватися грою в блекджек, або іншими іграми, потрібно лише знайти українське онлайн-казино slotoking скачать на андроид.

Ми повинні дотримуватися шаблону та бути послідовними, якщо хочемо отримати позитивний відгук.

Загальна поведінка

Перший крок на шляху до гарної стратегії – це навчитися. Ми повинні продовжувати задавати собі питання, перш ніж приймати рішення. Коли буде дано відповіді на наші запитання, ми можемо робити крок.

Перший хід

 

Перше запитання виникає одразу, коли ми отримуємо картки. Як я маю розглядати отримані картки? Удар, стійка, розкол, подвоєння чи капітуляція?

Це здається очевидним, але це не так. Кожна роздача має свою власну історію, тоді не забудьте запитати себе, який із п’яти варіантів слід дотримуватися. Люди схильні бути жадібними і завжди вимагають карти, знаючи, коли здача може обмежити втрати.

Капітуляція

Друге рішення, яке потрібно прийняти, здатися, коли настануть певні умови. Якщо у вас загальна сума 16, підсумовуючи ваші перші дві карти, а дилер має від 9 до туза, тоді вам слід подумати про здачу. Зробивши швидкий розрахунок, ви отримаєте його самі. Припустимо, що ви колуєте, шанси отримати карту, яка зробить вас пилом, вищі, ніж навпаки, у той час як для дилера так само ймовірна можливість отримати карту, яка зрівняє ваш рахунок або навіть подолає його. Тоді капітуляція є найкращою стратегією в цьому випадку.

Розділіть 9s

Третє рішення, яке слід прийняти, це розділити 9, якщо у дилера є карта від 2 до 9, але не якщо він/вона має 7.

Тут ситуація перевернута в порівнянні з попередньою. У випадку з сімкою для круп'є стояти.

Стійка або подвійна

 

Четверте правило хорошої стратегії. Не забудьте встати або подвоїтися, якщо у дилера слабка рука. Якщо у вас загалом 19, 8+туз, а у дилера 6, подвоїть ставку, все інше, що ви побачите, залишиться. Пам’ятайте, що туз – ваш найкращий друг. Якщо у вас є одна з наступних комбінацій, туз плюс, 2, 3, 4, 5, 6 і 7, а у дилера є 6, то настав час подвоїти. Усі інші комбінації змусять вас стояти.

Завжди стояти

П’яте неписане правило, яке робить гарною стратегією, полягає в тому, щоб завжди стояти, якщо у вас є рахунок від 11 до 17 без туза, а дилер показує карту від 2 до 6. Дуже легко дилер вдарить карту, яка змушує його зрівняти ваш рахунок або навіть перемогти вас.

Останні думки

Вище наведено лише кілька порад, які допоможуть вам прийняти правильне рішення під час гри в блекджек. Пам’ятайте, що хороша стратегія – найкращий спосіб виграти.

Похожие публикации


Наверх