Інформація надається виключно з ознайомчою метою та не є закликом до участі в азартних іграх чи рекламою азартних розваг.

Найкращі сайти ставок на кіберспорт: ми вибрали 8 казино

 

Знайти найкращі сайти для ставок на кіберспорт стає легше, якщо ви знаєте кілька порад. У цьому тексті ви знайдете найкращий сайт для ставок на кіберспорт і дізнаєтеся деяку інформацію, яка буде дуже корисною під час вашої подорожі.

Нижче наведено вісім найкращих букмекерських контор, одним з яких є Parik24, у яких ви можете зареєструватися . Таким чином, ви можете почати робити ставки на кіберспорт, наприклад Dota 2, CS:GO, LoL та багато інших.

Як ми обирали найкращі сайти ставок на кіберспорт

Ми знаходимо найкращі сайти ставок на кіберспорт на основі критеріїв. Кожен критерій був обраний для забезпечення безпечного досвіду. Крім того, враховувалися ринки, коефіцієнти, бонуси та інші особливості, такі як прямі трансляції.

Саме ці бали ми використовували для рейтингу найкращих букмекерських контор для ставок на кіберспорт. Але майте на увазі, що це суб'єктивний підхід. Крім моментів, які ми проаналізували, швидкість виплат також є ще одним важливим моментом для деяких гравців.

Тому поєднуйте наші критерії з тим, що важливо для вас, коли звертаєтесь до букмекерської контори eSports. Це буде найкращий спосіб переконатися, що ви знайдете найкращий сайт для реєстрації.

  • bet365 : найкращий сайт зі збільшенням ставок для кіберспорту.
  • Бетано : більша кількість ресурсів для ставок.
  • Pinnacle : ідеально підходить для суддівства в кіберспорті.
  • EstrelaBet : найдоступніший сайт для депозитів.
  • Betmotion : чудова платформа для виходу за межі електронних видів спорту.
  • 1xBet : чудові прямі трансляції кіберспорту.
  • Esportes da Sorte : найкращий сайт для ставок із Pix.
  • Ставка F12 : зосередьтеся на основах ставок.

Букмекерська ліцензія та надійність

Один із критеріїв, від якого ви не можете відмовитися у ставках на кіберспорт, — це надійність сайту, на якому ви зареєструвалися. Важливо, щоб ваша реєстрація була створена на надійній та ліцензованій платформі.

Наприклад, розділ Betano eSports надається ліцензованим та надійним веб-сайтом. Інформація про ліцензію знаходиться внизу головного екрана та є кілька нагород, які підтверджують надійність.

Ринки та коефіцієнти

Ваші ставки на кіберспорт будуть розміщені на ринках, які сайт пропонує учасникам ставок. Ринок - це не що інше, як можливість робити ставки. Хорошим прикладом є перемога однієї команди проти іншої в матчі CS:GO.

Коефіцієнти – це котирування, яке сайт пропонує для вашої ставки. Теоретично, чим вищі шанси, тим більший прибуток, якщо ваше припущення є виграшним. Важливо, коли робите ставки на віртуальні ігри, шукати сайти з багатьма ринками. Крім того, віддавайте перевагу платформам, які мають котирування вище середнього.

Бонуси ставок на кіберспорт

Букмекерські контори eSports можуть пропонувати акції, такі як вітальні бонуси та інші пропозиції. Ідея полягає в тому, щоб пробудити цікавість нових гравців робити ставки на віртуальні ігри чи інші види спорту. Однак важливо прочитати умови рекламної акції, щоб зрозуміти все, що пропонує пропозиція, і що потрібно зробити, щоб отримати потенційні прибутки.

Привітальний бонус — лише одна з пропозицій, які можна знайти в букмекерських конторах. Окрім цієї переваги, ви також можете знайти кешбек, безкоштовні ставки та програми лояльності. Чим більше у вас доступних цікавих акцій, тим кращим буде ваш досвід.

Пряма трансляція

Ставки на кіберспорт часто доступні перед грою або в прямому ефірі. Різниця між обома варіантами полягає в тому, що один виконується до початку матчу. Інший, навпаки, робиться під час гри. У випадку ставок live сайт може пропонувати трансляцію матчу в режимі реального часу.

Пряма трансляція на найкращих сайтах ставок на кіберспорт із відео. Іншими словами, під час ставок ви бачите реальні зображення гри. Однак не всі букмекерські контори пропонують цю функцію. Якщо для вас це важливо, обов’язково перевірте, чи є прямі трансляції на веб-сайті, де ви хочете зареєструватися.

Електронний спорт займає все більше місця в букмекерських конторах

5 найкращих букмекерських контор на кіберспорт

 

Ми вибрали 5 платформ, які виділялися в нашому пошуку найкращих сайтів для ставок на кіберспорт. Кожен сайт мав різницю. Тому ми вирішили представити кожну з них окремо в наступних темах.

Важливо, перш за все, перевірити Положення та умови (T&Cs), пов’язані з кожною акцією та функціями на відповідних веб-сайтах.

bet365: додаток для підвищення коефіцієнтів і ставок

bet365 виділяється тим, що пропонує підвищені коефіцієнти для ставок на кіберспорт. На цьому сайті також є вітальні бонуси та інші акції. Окрім цих функцій, учасники ставок також мають можливість завантажити програму для ставок на електронні види спорту та інші види спорту.

Фактично, ми рекомендуємо вам використовувати бонусний код bet365 під час реєстрації на сайті.

Betano: виведення коштів і кілька інших функцій

Найбільший вибір ресурсів для ставок на кіберспорт знайдено в розділі Betano eSports. Виведення грошей, прямі трансляції, Bet Mentor, створювач ставок і кілька інших опцій можна використовувати у вашій ставці. Не кажучи вже про те, що реєстрація на цьому сайті швидка та проста за допомогою електронної пошти або навіть соціальних мереж. А промокодом Betano можна скористатися при реєстрації.

Pinnacle: арбітражна букмекерська контора для кіберспорту

Деякі букмекери використовують арбітраж у букмекерських конторах, щоб оптимізувати свої потенційні прибутки. Однак багато сайтів не дозволяють використовувати цю стратегію. З Pinnacle це не так. Окрім можливості арбітражу, доступні калькулятори, навчальні посібники та коефіцієнти, які значно перевищують середні з дуже низькою маржею.

Навіть, якщо хочете, використовуйте VIP-код Pinnacle під час відкриття свого облікового запису на платформі.

EstrelaBet: найкращий сайт із депозитом 7,32 для ставок

Ви можете робити ставки на одному з найкращих сайтів ставок на кіберспорт всього за 7,32 гривень, тому ми включили Estrelabet у свій рейтинг. Ця платформа дозволяє гравцям робити депозит від 7,32 гривень. Отже, навіть якщо у вас обмежений бюджет, ви можете почати робити ставки на кіберспорт на EstrelaBet за допомогою промокоду Estrelabet .

Betmotion: далеко за межі кіберспорту

Betmotion є в нашому списку для тих, хто хоче вийти за межі електронних видів спорту під час ставок. На цьому сайті є повні розділи для ставок на національні та міжнародні ліги. Є понад 30 видів спорту та розділ зі спеціальними прогнозами, що робить усе ще цікавішим. Потім ви можете скористатися промокодом Betmotion і відкрити свій рахунок.

Коефіцієнти кіберспорту

 

Коефіцієнти відіграють вирішальну роль у букмекерських конторах. І, перш за все, нам потрібно пояснити, що таке шанси . Коефіцієнт показує, скільки ви можете отримати, роблячи ставки. Наприклад, у грі Dota 2 між MOUZ і Dandelion, на яку Betano eSports пропонує ставки, коефіцієнти становили 1,36 на перемогу MOUZ і 3,00 на позитивний результат для Dandelion.

Ставка в розмірі 731,85 на перемогу MOUZ має потенційний прибуток у розмірі 995,31. Це виходить шляхом множення вартості ставки на коефіцієнти, запропоновані Betano eSports. Логіка однакова для всіх, хто хоче посперечатися, що Кульбаба виграє.

Кожен, хто хоче зрозуміти, як робити ставки на кіберспорт, повинен ознайомитися з поняттям коефіцієнтів букмекерської контори. Крім того, варто порівняти котирування з різних платформ.

Щоб надати кращий приклад, давайте візьмемо інші найкращі сайти для ставок на кіберспорт і порівняємо їх із коефіцієнтами Betano.

EstrelaBet:

 

Vitria MOUZ – 1.38

 

Vitria Dandelion – 2.80

 

Pinnacle:

 

Vitria MOUZ – 1.38

 

Vitria Dandelion – 2.71

Коефіцієнти можуть бути змінені.

Зверніть увагу, що Бетано має найкращі шанси на перемогу Кульбаби. Для тих, хто хоче зробити ставку на позитивний результат MOUZ, виділяються Pinnacle і EstrelaBet. Переносячи цей приклад до чисел, розглянемо ставку в розмірі 100 реалів.

Ставка в розмірі 731,85 на перемогу Dandelion у Betano має потенційний прибуток у розмірі 2195,54. Ця ж ставка в Pinnacle має приблизний прибуток у 1983,31, якщо ви порівняєте коефіцієнти перед ставкою.

Бонуси ставок на кіберспорт

Бонуси ставок — це рекламні акції, спрямовані на максимізацію балансу, доступного для ставок. Найпоширенішим типом пропозиції серед сайтів ставок на спорт є пропозиція привітання.

Ідея вітальної акції може полягати в подвоєнні вартості першого депозиту або створенні безкоштовної ставки. Все залежить від сайту, на якому ви вирішили зареєструватися. Окрім цієї акції, інші переваги, які ви можете знайти в букмекерських конторах на кіберспорт:

  • Безкоштовна ставка: це англійський термін для безкоштовних ставок. Коротше кажучи, ця акція дозволяє робити ставки безкоштовно, не списуючи навіть 1 цент з вашого рахунку.
  • Кешбек: ця пропозиція створює додатковий баланс на вашому рахунку ставок. Ви можете накопичувати кешбек, роблячи ставки або коли програєте свою ставку. Все залежить від того, що пропонує сайт.
  • VIP-програма: у цьому типі акції бонуси генеруються на основі вашої лояльності до сайту ставок. Рахунок зазвичай генерується на основі суми, яку ви поставили. Бали, з іншого боку, можна обміняти на призи або розблокувати переваги.
  • Бонус на кілька ставок: акція на кілька ставок збільшує потенційну віддачу на основі кількості вибраних вами ринків. Загалом, чим більше ринків ви виберете, тим більший бонус ви матимете право.

Головна порада для тих, хто хоче навчитися робити ставки на кіберспорт з бонусами, — завжди читати умови рекламної акції. Шукайте інформацію про вимоги до ставок, крайній термін, мінімальні коефіцієнти, серед інших даних. Чим більше ви знаєте про бонус, тим краще будете знати, як ним скористатися.

Ставки на кіберспорт потребують багато вивчення та знання цього всесвіту

Як робити ставки на кіберспорт: крок за кроком

Вам потрібно зареєструватися та внести депозит на свій рахунок, щоб зробити ставку на кіберспорт. Найкраща покрокова інструкція щодо того, як робити ставки на кіберспорт:

  1. Спочатку виберіть сайт: виберіть із нашого списку найкращі сайти ставок на кіберспорт, на якому ви хочете зареєструватися.
  2. Реєстрація: зареєструйтесь, заповнивши інформацію, яку вимагає вибраний веб-сайт.
  3. Потім внесіть депозит: зробіть 1-й депозит і стежте за вітальним бонусом, якщо він доступний.
  4. Потім увійдіть у зону eSports: увійдіть у розділ спорту або електронного спорту, щоб знайти віртуальні ігри, на які можна робити ставки.
  5. Нарешті, зробіть ставку: виберіть ринок і введіть суму вашої ставки в купоні.

Це покроковий посібник, який працює на будь-якому з найкращих сайтів ставок на кіберспорт, які ми перерахували. Радимо вибрати платформу з нашого списку. Тому що, окрім того, що вони надійні, ми перевіряємо, як вони працюють, щоб переконатися, що у вас є найкращі враження від ставок на кіберспорт.

Поширені запитання про букмекерські контори eSports

Коли ви вирішуєте зробити ставку на кіберспорт, зазвичай виникають сумніви. Передбачаючи ці запитання, ми відповідаємо на найпоширеніші запитання щодо прогнозів щодо кіберспорту нижче.

Як зареєструватися на сайті ставок на кіберспорт?

Клацніть посилання на Metrpoles, коли вирішуєте, на якому з найкращих сайтів ставок на кіберспорт ви хочете зареєструватися. Після цього заповніть реєстраційні дані та підтвердьте реєстрацію.

Що таке ринки ставок на кіберспорт?

Основними ринками ставок на кіберспорт є переможець, переможець карти, гандикап і загальна сума карти. Варіанти відрізняються від сайту до сайту, і на одній платформі може бути більше ринків, ніж на іншій.

Як знайти найкращі сайти ставок на кіберспорт?

Ви знайдете найкращі сайти для ставок на кіберспорт тут, у Metrpoles . Ми створили рейтинг основних платформ, рекомендованих українцям для ставок на електронні види спорту.

Похожие публикации


Наверх