онлайн казино Украины

Вовки знову в ролі лиходіїв – грайте в ігровий автомат Sheep Gone Wild!


Сором. Вовки мають погану репутацію. Їх видають за собачих версій Джеффрі Дамера – і це надзвичайно несправедливо. Джіперс Кріперс — святий порівняно з тим чуваком.
Але я вважаю, що у світі маленьких поросят, дітей з рудими капюшонами та сліпих бабусь вовки справді найгірші. А тепер в слоті Sheep Gone Wild і вівцям є на що сердитися.
Ця божевільна ферма змусить вас скаженіти з дурними вівцями за великі, великі винагороди. Точніше, до 5400000 гривень.
Це буде весело, я обіцяю. Може, ми поїдемо пограбувати овець? Я так думаю.

У Вулфі було маленьке ягня

Він також носить маску бандита та грає на акустичній гітарі в цьому слоті goxbet-freespins.co.ua, і це, я б сказав, приємні штрихи.
Інші персонажі цієї солодкої гри також в істериці. Фермер схожий на курку, курка схожа на пернату какашку, а кіт виглядає до біса підозрілим.
І це навіть не говорить про те, наскільки крута ця гра – головна заслуга в цьому належить її функціям. Вони чудові.

Захоплений овечим ривком

Функція Sheep Snatch по суті просить вас сидіти склавши руки та дозволити вовку тероризувати цих бідних овець. Але для великих перемог, тобто.
В основній грі нам просто потрібно дозволити вовку поцупити вівцю в обмін на множники виграшу або дикі символи.
Випадково, коли ви обертаєте барабани, з’являється гігантський символ «Клацніть вівцю», і щойно ви клацнете його, ваш бонус-модифікатор буде відкритий.

Здобудьте дику волю з Wolf Spins



Wolf Spins — це великий бонус цієї гри з високою волатильністю, і вони мені дуже сподобалися — це подорож.
Ви активуєте їх, придбавши бонус або висадивши на барабанах 3 або більше символів Wolf Spins Scatters. Після запуску ви потрапите в пригоду «Вибери вівцю», щоб зібрати модифікатори обертання.
Маючи 3 доступні варіанти, ви можете виявити значення множника, значення обертання вовка, символи заміни та дикі символи, з якими ви можете розгулятися.

Можливо, це мій новий фаворит!


Слот Sheep Gone Wild — це повний ковток свіжого повітря (для мене — не для овець). Функції фантастичні та відрізняються від тих, які я звик бачити та грати знову й знову.
Я не можу пригадати, що цей слот із RTP 95,72% втратив. Можливо, значення максимальної ставки занизьке… Це не зовсім для великих гравців, але ідеально підходить для новачків і більш консервативних гравців, як я.
Якщо вам це теж подобається, спробуйте – можливо, вам сподобається.

  • 0
Добавлено: 22-06-2023, 20:11
0
125

Похожие публикации


Наверх