онлайн казино Украины

Коливання курсу гривні знаходяться в допустимих межах.

Коливання курсу гривні знаходяться в допустимих межах. Національний банк не має наміру відмовлятися від політики керованого плаваючого курсу гривні , а нинішні незначні його коливання не викликають у регулятора занепокоєння і знаходяться в допустимих межах. Про це в ефірі "Головною програми" на телеканалі ICTV заявив Валерій Литвицький , керівник групи радників голови НБУ.
 
"Обмінний курс у вересні , як і в попередньому місяці знаходився приблизно на рівні тих значень , які комфортні, звичні для бізнесу і по минулому , і по позаминулому роках . Тому не бачимо ні фундаментальних причин , ні ситуативних причин, які б могли порушити стабільність курсу гривні щодо інших валют " , - сказав Литвицький.
 
У той же час керівник групи радників зазначив , що протягом багатьох років восени спостерігаються спроби спекулянтів похитнути курс гривні. Але зараз НБУ має значним арсеналом інструментів для недопущення спекулятивних атак на гривню.
 
" За 12 років роботи в НБУ я не пам'ятаю такої осені , коли відбувалася б свого роду " атестація " або " тестування "Національного банку на фортецю його валютно - резервної , валютно -курсової політики . У вересні минулого року , пам'ятаєте , перед виборами , були ще більш значні спекуляції , в тому числі політичні спекуляції. і деякі думали , що після виборів Нацбанк відійде від політики курсової стабільності і дозволить безмежні коливання , відкриє шляхи для валютних спекулянтів. Але ми і далі будемо захищати політику плаваючого курсу завжди маючи на увазі , що це керований курс . І коли на коливання курсу впливають якісь психологічні фактори , спекулятивні , не є ринкові - ми будемо втручатися " , - заявив Литвицький.
 
Говорячи про можливість НБУ впливати на валютний ринок за допомогою інтервенцій , керівник групи радників запевнив , що резерви знаходяться на достатньому рівні для згладжування ситуативних коливань гривні.

Так що якщо ви вирішили зробити депозит ви можете не турбуватися про його збереження і головне з розумом виберіть банк. Нещодавно скористався послугами www.citycommercebank.com і був дуже задоволений.

Добавлено: 24-09-2013, 12:35
0
0

Похожие публикации


Наверх