онлайн казино Украины

Янукович їздитиме в резиденцію відремонтованими за мільйони мостами

Янукович їздитиме в резиденцію відремонтованими за мільйони мостамиЯк повідомив "Вісник державних закупівель", 4 грудня САД у Київській області за результатами тендеру уклала угоду з ВАТ "ДАК "Автодороги України" на додаткові роботи з ремонту автомобільної дороги Димер – Богдани, що веде до "Сухолуччя" Віктора Януковича.
Відповідно до умов угоди, вартість якої склала 11,54 мільйони гривень, відремонтують, зокрема, два мости.

У повідомленні йдеться, що до кінця наступного року коштом державного бюджету на вказаному відрізку дороги повинні відремонтувати два мости на 3,6 і 14,7 км дороги, влаштувати водовідвідні лотки та зливоприймачі, з’їзди, чотири майданчики для зупинки автотранспорту та автобусні зупинки, зробити розмітку дороги.

У червні цього року Київська САД уже замовляла "ШРБУ № 100"ремонт цього відрізку дороги за 41,94 млн гривень. Йшлося про ремонт дорожнього полотна й автобусних зупинок, укріплення узбіч, влаштування тротуарів та дорожніх знаків.

Єдиним конкурентом "ШРБУ № 100" на цьому тендері було ТОВ "Автомагістраль" Засновником компанії є Микола Скоростецький, який з 2005 по 2007 рік займав посаду начальника Служби автомобільних доріг у Київській області. Різниця пропозицій склала 3,1%.

Дорога Димер – Богдани веде до Дніпровсько-Тетерівського заповідника, де розташована мисливська резиденція Віктора Януковича, відома як "Сухолуччя".

До слова, під час спілкування з журналістами в Індії Віктор Янукович зазначив, що не вирішив, чи підписувати бюджет, оскільки чекає на висновки експертів.

Добавлено: 11-12-2012, 11:13
0
0

Похожие публикации


Наверх