онлайн казино Украины

Чернігів, як мукачівський варіант виборів 2004 року. Початок

Чернігів, як мукачівський варіант виборів 2004 року. ПочатокМашина скупників голосів від штабу Сергія Березенко в автомобілі Toyota Camry з київськими номерами була заблокована у четвер, 16 липень в Чернігові, по вул. Рокосовського, 5, перед будівлею «Еко-маркету» близько 20:00.
Про це повідомили прихильники Геннадія Корбана.

Після виклику міліції, двоє людей в автомобілі заблокували двері і відмовилися виходити.
Міліція відмовлялась заводити протокол, пояснюючи це відсутністю причин для огляду машини.
Після заяви Геннадія Корбана, що в автомобілі може знаходитися зброя та вибухові речовини, міліція почала оформлення протоколу і викликала вибухотехніків.
На місце події почали підтягуватися «тітушкі» в однаковій уніформі, викликані по телефону одним із заблокованих в машині молодчиків.
Міліція, після огородження машини стрічкою, не виявляла жодних дій. Біля цього майданчика на 23 годину зібралося більше 500 осіб.

Новий начальник чернігівської міліції Антон Шевцов віддав наказ весь особовий склад відправити на місце події.

Міліція підготувала документи до суду. Він має надати дозвіл відкрити автомобіль. Правоохоронці не відкриють авто. Вони і самооборона охороняють машину до ранку.

Правоохорнці також вивели з машини молодиків і доставили їх до міського відділу міліці. Присутні на місці події бачили, що в авто залишились якісь рвані папери та чохли від зброї.

Добавлено: 17-07-2015, 10:16
0
0

Похожие публикации


Наверх