онлайн казино Украины

На Миколая роздавали квартири

На Миколая роздавали квартири21 чернігівська родина, представники яких перебували в позачерговому та першочерговому списках отримали житло у новому будинку по вулиці Челюскінців, 9.
Урочисте вручення ордірів відбулося на Святого Миколая у міськраді.
Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.
Новоселів із радісною подією привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов та голова правління Державної іпотечної установи Валентин Рибачук.
Багатодітним родинам виділено 5 квартир, педагогічним працівникам – 2, одиноким матерям – 2, учасникам війни – 3, інвалідам війни та сім'ям загиблих військовослужбовців – 2, особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 3, учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС – 3, переселенцям із радіоактивно забрудненої зони – 1. Дві багатодітні родини отримали п'ятикімнатні квартири, а одна – шестикімнатну.
За даними управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду міської ради, у міській квартирній черзі перебувають близько 6,5 тис. громадян, ще майже 3 тис. – у відомчих чергах. Перша родина у загальній черзі перебуває на обліку з 1976 року, а у пільговій – з 1981 року. Всього до першочергового списку включено майже 1,5 тис. громадян, а до позачергового – 1869 чернігівців.
Державна іпотечна установа в обласному центрі Чернігівщини придбала 36 квартир, з яких 21 виділено Чернігівській міській раді.

Добавлено: 21-12-2012, 10:19
0
0

Похожие публикации


Наверх