онлайн казино Украины

Як упіймати кількох «зайців»?

Як упіймати кількох «зайців»?Вистава Чернігівського молодіжного театру «За двома зайцями», на якій пощастило побувати, нагадала – театр нам необхідний, як повітря.

Судіть самі, який сенс іти на виставу-комедію «За двома зайцями», якщо ви бачили фільм із Олегом Борисовим та Маргаритою Криніциною, Миколою Яковченком та Нонною Копержинською?

А виявляється є! Адже ви можете упіймати кілька «зайців»!

По-перше, відпочинете і гарантовано одержите в нагороду гарний настрій.

По-друге, можете побачити себе збоку, тобто на сцені. Адже це про нас розповідається на підмостках. Це ми там з різними смішними, кумедними та іншими звичками, в яких собі не признаємося.

По-третє, актори вам показують «нових зайців», хоча за відомим сюжетом. Вони прекрасно розуміють, що ви бачили фільм і все роблять для того, аби не повторювати образів фільму і показали своє бачення героїв комедії Старицького. Додам, їм це вдавалося.

… Можна ще додавати багато «зайців», яких ви «убиваєте» чи "ловите" під час відвідання театру. Виділю ще один – спілкування, якого нам хронічно не вистачає. Без якого ми втікаємо в Інтернет.

І останнє, час інколи перевіряти – чи є у вас вішалка на вашому пальто. Адже пригадуєте слова Станіславського – театр починається з вішалки.

Добавлено: 19-11-2012, 11:25
0
0

Похожие публикации


Наверх