онлайн казино Украины

Валерій Дубіль про Тараса Вознюка і маніпуляції шляхом споювання

Валерій Дубіль про Тараса Вознюка і маніпуляції шляхом споюванняПід час проведення круглого столу у Чернігові, присвяченого проблемам ЖКХ за участі громадськості, керівників кооперативних ЖЕКів і ОСББ народний депутат України Валерій Дубіль згадав про політтехнолога Тараса Вознюка.

Нагадаємо, талановитий громадський діяч, політтехнолог і журналіст, причетний останнім часом до неоднозначних фільмів і текстів, на початку жовтня пішов з життя.



Ні для кого не секрет, що чорні технологи розраховувалися з Тарасом не стільки грошима, як дещо іншим "продуктом", що й спричинило його смерть у результаті серцевої недостатності.

Тим часом, замість заспокоєння і пошанування пам'яті талановитої людини, який би зміг використати свій життєвий потенціал на добрі справи, ці "чорні" друзі не можуть заспокоїтися і продовжують свою діяльність фактично на кістках людини.

Так, підконтрольне їм і "правильному кадидату" чернігівське комунальне ТБ збентежило своїх глядачів цинічним спекулятивним телесюжетом з недвозначним висновком. Мовляв, Тарас Вознюк "робив сміливі розслідування про одного з кандидатів", а нібито його "загадкова" смерть з нібито її "невстановленою" причиною "залишила багато запитань".

Очевидно, що подібна смерть з офіційно встановленою причиною не може бути загадковою у першу чергу для тих, хто пише тележурналістам подібні тексти. По-друге, певно безсенсово у подібному випадку говорити про попрання будь-яких етичних норм і питання честі з тими, у кого її немає.

По-третє, якось зовсім вже негарно випрошувати фотографії у журналіста "Високого Валу" для подібної чорної і цинічної "гри в політику".

І, зрештою, останнє і головне. Чернігівське міське комунальне ТБ є в першу чергу телебаченням місцевої громади, а не кишеньковим рупором міського голови-кандидата і площадкою для його сумнівних технологій. Але це вже тема іншого матеріалу.

А поки що влада, у якої починає горіти земля під ногами, не зупиняється. За словами Валерія Дубіля, під час зустрічей з виборцями його супроводжує група осіб, що намагається ці зустрічі зірвати. Одного з цих "хлопців супроводу" також споїли. Тому і коментарі, як кажуть, зайві.

Добавлено: 12-10-2012, 11:55
0
0

Похожие публикации


Наверх