онлайн казино Украины

Опозиційному кандидату погрожували розправою?

Опозиційному кандидату погрожували розправою?Кандидат від об'єднаної опозиції Володимир Поліщук заявив про погрози життю і здоров'ю від команди кандидата по округу 206 Владислава Атрошенка.

Нагадаємо, напередодні між двома кандидатами виник конфлікт під час проведення свята мікрорайону Шерстянка у Чернігові.

- Кандидат Атрошенко приватизував свято. Не дали виступити ні мені, ні діткам з гурту "5-й елемент", хоча я домовлявся з завідуючою будинку культури Марією Винниченко. Організатором свята був саме будинок культури і громада мікрорайону, а не пан Атрошенко, - сказав кандидат.

За словами Володимира Поліщука, після свята дорогу кандидату перегородили двоє людей кремезної статури і почали погрожувати життю, після чого він зробив відповідну заяву до міліцію.

- Я не маю ні боргів, ні фізичних вад, наркотиків не вживаю, - сказав Поліщук.

Днями з'явилася інформація, що Поліщук є нібито технічним кандидатом влади, на що він відповів:

- Після того, як я викидав прапори Партії регіонів у Киселівці під час святкування Дня Перемоги, навряд чи ця партія буде зі мною співпрацювати.

Спростував кандидат і свою прихильність до чарки:

- Днями я святкував 21-шу річницю подружнього життя, випив всього лише 150 грамів коньяку.

Кандидат натякнув на сумну репутацію свого політичного опонента, проте не зміг розкрити цієї теми. Володимир Поліщук розповів, що знаходиться у не дуже добрих стосунках з владою. Наприклад, йому так і не вдалося отримати погодження від обласного санлікаря на оптовий сільськогосподарський ринок в районі "Епіцентру", до створення якого він причетний. Проте, з'явився альтернативний проект ринку у менш зручному місці.

Наприкінці зустрічі команда кандидата рішуче виступила проти кампанії чорного піару, ініційовану опонентами.

Добавлено: 22-08-2012, 11:24
0
0

Похожие публикации


Наверх