онлайн казино Украины

Чернігівцям „до лампочки” проблеми Стрижня та незаконної забудови?

Чернігівцям „до лампочки” проблеми Стрижня та незаконної забудови? Представники «Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень» представили результати соціологічного дослідження. Що ж на думку виборців є найголовнішою проблемою

На першому місці опинився стан доріг.

У першій п’ятірці: якість комунальних послуг, високі ціни на товари та послуги, низька якість медичних послуг, безробіття.

Проблеми ж річки Стрижень набрали лише 7,6% і займають десяту позицію.

Помітно, що першочергові проблеми на думку експертного середовища і звичайного населення різко відрізняються одне від одного, - зазначив президент «Поліського фонду міжнародних і регіональних досліджень» Геннадій Максак.

Незаконні забудови відповідно набрали лише 0,2 % і у списку проблем є передостанніми.

Невже команди депутатів прогадали і взялися не за ті проблеми?

Результати досліджень та своє звернення адресували представники «Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень» та Чернігівського освітнього центру «Ініціатива» депутатам та штабам політичних партій. З пропозицією включити вирішення цих проблем до своїх передвиборчих програм.

Представники громадських організацій будуть контролювати, як кандидати включать ці проблеми до своїх передвиборчих програм. Оцінюватимуть практичність виконання. Не просто обіцянки виконання, а план і конкретні пропозиції, - зазначив Павло Пущенко, голова освітнього центру «Ініціатива».

Яким чином будуть вирішуватися ці проблеми, хоча б у передвиборчих програмах, а не в реальності? Результати досліджень обіцяють представити восени, ще до виборів.

Добавлено: 3-08-2012, 11:46
0
0

Похожие публикации


Наверх