онлайн казино Украины

Смертельна ДТП під Черніговом: водія вантажівки заарештували. Як він прокоментував аварію

Новозаводський суд Чернігова обрав для водія вантажівки, якого підозрюють у порушенні правил дорожнього руху, яке спричинило аварію із 13 загиблими, запобіжний захід.

Водія триматимуть наступні два місяці під вартою, поки триватиме розслідування обставин аварії.

Як повідомило виданння «Сьогодні» підозрюваний 44-річний водій прокоментував аварію. Себе він не вважає винним. За його словами, «машина начала тормозить, дальше – хлопок и больше я ничего не помню».

Правоохоронці вважають, що фура виїхала на зустрічну смугу, де і врізалася у пасажирську маршрутку.

Нагадаємо, 7 грудня на дорозі Чернігів – Мена біля села Брусилів сталася аварія за участі фури, що їхала з Чернігова та мікроавтобуса, що перевозив пасажирів за маршрутом Борзна – Сосниця – Чернігів.

У результаті загинуло 13 людей, ще семеро – у лікарнях.

Водія вантажівки також було госпіталізовано. Після надання медичної допомоги чоловіка затримали. До суду він перебував у спеціалізованій палаті під вартою поліції.

44-річному чоловікові вручили повідомлення про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей (ч. 3. ст. 286 КК України). За це йому загрожує до 10 років ув'язнення.

Серед причин, які могли призвести до страшної аварії, слідство розглядає неналежний стан дорожнього покриття через погодні умови (зледеніння), а також технічний стан автомобілів.

На місці події вже проведено трасологічну експертизу для визначення точного місця та кута зіткнення транспортних засобів. Буде проведено експертизу технічного стану транспортних засобів. Зокрема, досліджують роботу гальм, рульового управління та стан шин.

  • 0
Добавлено: 10-12-2021, 06:32
0
1 764

Похожие публикации


Наверх