онлайн казино Украины

На Чернігівщині об’єднана громада проти «Об’єднаних зусиль»

Андрій Портний - колишній випускник міліцейського ВУЗу, отримавши необхідну юридичну практику в слідчих підрозділах МВС подався на «більші гроші» в адвокати. Згодом зрозумівши, що в невеликому районі адвокатська діяльність не приносить необхідних дивідендів у вигляді гонорарів від вдячних клієнтів вирішив балотуватися на селищного голову, а то аж - очільника Сосницької об’єднаної територіальної громади.
«А чому б «ні» - подумали люди. «Молодий, розумний, юридично грамотний та завзятий. Аж кипить від нього енергією та розумінням проблем простого люду в краї «Зачарованої Десни». Оберемо! Обрали собі на голову! Окрім повного нехтування інтересів жителів та прислужництва високопоставленим «царькам місцевого розливу», цей колишній працівник правоохоронної системи та захисник «законних прав» вирішив ще й самоутвердитись у ході проведення міжнародних військових навчань «Об’єднані зусилля».
Всупереч ряду законодавчих актів Портний заборонив старостам населених пунктів громади виконувати завдання з оповіщення населення, а також збору та доставки мобілізаційних ресурсів на збірні пункти. «Який мотив» запитаєте ви? А мотиви можуть бути різні, і з’ясовувати їх будуть вже компетентні правоохоронні органи, щоб не породити доморощеного саботажника Портного, бо в противному випадку ризикуємо тримати своїх «Захарченків», «Плотницьких» чи «Губарєвих».

  • 0
Добавлено: 1-11-2021, 10:20
0
1 069

Похожие публикации


Наверх