онлайн казино Украины

На Котляревського у Чернігові провали: що сталося та чи перекриють дорогу

На вулиці Котляревського імовірно сталася розгерметизація підземних мереж. Вчора, 24 червня на ділянці проїжджої частини в 30 метрів помітили шість місць просідання ґрунту й навіть провалів асфальту.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської міськради.

Аби запобігти подальшому руйнуванню дорожнього покриття та не наражати чернігівців на небезпеку, КП «Чернігівводоканал» вже розпочав аварійно-ремонтні роботи на цій вулиці. Для діагностування пошкоджень робітники залили у провалля кілька кубометрів води. Ця вода не затримувалася, а зразу пішла вниз - тобто просідання дороги пов’язане з пустотою досить великого об’єму. Точніше стане відомо тільки після розриття місця просідань.

Згідно з дозволом виконкому, рух на ділянці вулиці Котляревського від проспекту Миру до вулиці П’ятницької з 25 червня по 15 липня буде перекрито.

- Ми не знаємо ще на 100%, чи це мережі саме водоканалу. Можливо, й ТЕЦ чи ще чиїсь. Оскільки є загроза руйнації, водоканал почне роботу і ми по ходу цих робіт з’ясуємо. Я прошу робити фото- і документальну фіксацію виконаних робіт, щоби потім власник мереж компенсував їх вартість, - зазначив Владислав Атрошенко.

Окрім цього міський голова попросивд за можливості скоротити строк робіт і, відповідно, перекриття руху – оскільки у місті в літній період і так багато перекритих ділянок доріг.

На Котляревського у Чернігові провали: що сталося та чи перекриють дорогу, фото-5
У зв’язку з перекриттям ділянки вулиці Котляревського відбудуться зміни в русі громадського транспорту:

Автобуси міського маршруту № 27 «Олександрівка – Лікеро-горілчаний завод» будуть рухатися по вулицях С. Русової, П’ятницькій, Котляревського і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках;
Зупинки «вул. Котляревського» та «Готель Градецький» автобусним маршрутом № 27 обслуговуватись не будуть.

  • 0
Добавлено: 26-06-2021, 07:17
0
273

Похожие публикации


Наверх