онлайн казино Украины

Прогноз погоди: дощі в Чернігові закінчаться не скоро

Перша половина травня і останній тиждень, зокрема, були досить багатими на рясні опади. Так, дощі та навіть грози були, в середньому, два із трьох днів. Багатьом така погода вже встигла добряче набриднути. Адже хочеться вибратися на природу та і загалом – прогулянки під дощем далеко не найкраще дозвілля.

Ми вирішили дізнатися, коли все ж таки над нашими головами засвітить ясне сонце, а не блукатимуть дощові хмари. І коли гарні погожі дні стануть нормою, а не навпаки – виключенням із правил.

Синоптики прогнозують, що найближчі кілька днів дощі йтимуть вже не з такою інтенсивністю але все одно залишаються досить частими:

22 травня зустріне нас безхмарним ранком але вже пообіді погода зміниться. Небо вкриється хмарами але дощів бути все ж таки не повинно.
23 травня, хмари, які наповзуть над містом попереднього дня нікуди не подінуться і будуть нависати над ним весь день. Вранці прогнозується короткочасний але сильний дощ, який з дещо меншою інтенсивністю повториться ще кілька разів.
24 травня похмура погода протримається до вечора. Дещо розвидніється лише під вечір але вже вночі слід очікувати на зливу.
25 травня протягом всього дня буде хмарно але опади, схоже, візьмуть вихідний та не турбуватимуть чернігівців.
26 травня, незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Чернігові погода буде похмурою. Але опадів, як і попереднього дня, бути не повинно.
27 травня хмарна триматиметься до вечора. Але о другій половині дня розпочнеться дощ, який триватиме до вечора.

  • 0
Добавлено: 22-05-2021, 08:40
0
323

Похожие публикации


Наверх