онлайн казино Украины

Наважився: Владислав Атрошенко зробив щеплення від COVID-19

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко сьогодні прищепився від коронавірусу першою дозою індійської вакцини Covishield. Своє рішення він пояснив тим, що не хоче занедужати на COVID-19 вдруге.

Про цей крок він написав своїй сторінці у Facebook.

– Я вважаю, що всі мають прийняти власне рішення: вакцинуватися чи ні. Я своє прийняв тому, що вже знаю як переноситься сам ковід. І впевнений, що можливі кілька днів дискомфорту після щеплення, не можуть зрівнятися з реальним перебігом хвороби, - написав Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, що на ранковій нараді у мерії, яка відбулася 16 березня, міський голова Чернігова Владислав Атрошенко засумнівався, чи доцільно йому зараз робити щеплення від COVID-19 наявною вакциною.

– Я радився зі знайомими лікарями… Я вагаюся поки: чи почекати іншої вакцини, чи вакцинуватися. Можливо, вибір буде в сторону того, що, про всяк випадок, вакцинуюся. Адже дуже не хочеться хворіти вдруге, – прокоментував тоді свої сумніви міський голова.

Він висловив переконання, що вакцина буде удосконалюватися і покращуватися у майбутньому, тому висловив припущення, що людям, які не входять в групи ризику, «можна почекати».

Однак, зрештою, вирішив перестрахуватися.

  • 0
Добавлено: 19-03-2021, 07:47
0
397

Похожие публикации


Наверх