онлайн казино Украины

Якість води в Чернігові стане гіршою: перекривається магістральний водогін

КП "Чернігівводоканал" попереджає чернігівців про ймовірне погіршення якості води в їх оселях протягом 26-31 січня. Причиною тому можуть послугувати ремонти.

Зокрема, на вулиці Пушкіна, 27, на період з 9-ї години 28 січня по 16-ту годину 31 січня перекриватимуть магістральний водогін діаметром 500 мм для проведення врізки засувки.

Це призведе до суттєвої зміни напрямків потоків води, в результаті чого можлива поява осаду у воді в центральній частині міста, а саме на наступних та прилеглих до них вулицях:

вулиця Гетьмана Полуботка;
вулиця Коцюбинського;
вулиця Пушкіна;
вулиця Гонча;
вулиця Преображенська;
вулиця Святомиколаївська;
вулиця Родимцева;
вулиця Серьожнікова;
вулиця Шевченко;
вулиця Кирпоноса;
вулиця Магістратська.
Окрім цього, в зазначений період буде відсутнє водопостачання багатоквартирних будинків по вулиці Коцюбинського, 82, 84 та будинків приватного сектору по вулиці Коцюбинського, 92, 92А, 94, 96, 98; вулиці Пушкіна, 31, 31А, 29, 29А, 27; вулиці Гетьмана Полуботка, 23, 25.

В свою чергу, з 8-ї години 26 січня до 20-ї години 28 січня проходитиме ремонт на водопроводі (врізка водопровідного лічильника в водопровід Д=600 мм) по ВНС-№2 «Подусівка». Через це можливе зниження тиску води та короткочасна поява осаду у воді в:

багатоквартирних житлових будинках: вул. Незалежності, вул. Красносільського, вул. Нафтовиків, вул. Елеваторна, вул. Козацька, вул. Ріпкинська, вул. Текстильників, вул. Дмитра Самоквасова, вул. Харківська, вул. Дніпровська, вул. Попова, проспекту Миру (район ЗАЗ).
будинках приватного сектору в районах: «Стара Подусівка», «Нова Подусівка», «Масани» вул. Квітнева, вул. Елеваторна та прилеглі до них вулиць, вул. Любецька та прилеглих до її вулиць, вул. Громадська, вул. Івана Рашевського.
промисловий сектор на вулицях: Любецька, Квітнева, Громадська, Козацька, Інструментальна, Попова, Дніпровська.
На час відключення буде забезпечено підвезення питної води. Телефон аварійно-диспетчерської служби КП «Чернігівводоканал» 0800-50-50-51.

  • 0
Добавлено: 23-01-2021, 08:08
0
451

Похожие публикации


Наверх