онлайн казино Украины

Знущався над собакою та побив дівчину: чернігівські патрульні затримали неадекватного чоловіка

Патрульні розшукали чоловіка, імовірно причетного до завдання тілесних ушкоджень 26-річній дівчині. Вона зробила йому зауваження за те, що посеред вулиці він бив собаку.

Про інцидент розповіла пресслужба патрульної поліції.

Вчора близько сьомої вечора на лінію "102" надійшло повідомлення, що на вулиці Козацькій невідомий побив дівчину. На місце направили екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що 26-річна дівчина стала свідком, як двоє чоловіків посеред вулиці били собаку. Дівчина стала кричати, що так робити не можна і вона викличе поліцію. Також вона стала фотографувати на телефон все, що відбувалося.

За словами потерпілої, один з невідомих став поводитися агресивно: відібрав мобільний телефон та кілька разів вдарив дівчину так, що вона впала.

Посадивши потерпілу до службового авто, інспектори вирушили у напрямку, куди пішли невідомі. За кількасот метрів дівчина вказала на громадянина, що ішов уздовж дороги, вказавши, що це той, хто її побив.

Патрульні зупинили громадянина та, побачивши поліцейських, чоловік став проявляти агресію, не реагував на зауваження та намагався утекти. У зв’язку з цим та задля забезпечення безпеки інших громадян, відповідно до ст. 44 Закону України "Про Національну поліцію", охоронці порядку були змушені застосувати до особи заходи фізичного впливу.

Як тільки громадянин заспокоївся, його доставили до медзакладу для проходження огляду. Результат – алкогольне сп’яніння.

Його відвезли до слідчого відділку.

  • 0
Добавлено: 12-08-2020, 08:19
0
1 079

Похожие публикации


Наверх