онлайн казино Украины

Чернігівського активіста допитають у справі про вбивство терориста

Керівник «Національного корпусу» у Чернігові Олександр Тарнавський розповів, що слідчий викликав його на допит у справі про смерть терориста «ДНР» Джумаєва в Маріуполі.

Як пише «Цензор», Джумаєв воював на боці найманців РФ в одному з банд формувань восени 2014 року (бої за донецький аеропорт) і взимку 2015 року (Дебальцеве).

Після цього маріуполець Джумаєв втік до Білорусі, де роздавав місцевим журналістам інтерв'ю, в яких розповідав про свої «подвиги». Коли в Білорусі стали піднімати питання про депортацію найманця РФ, він змушений був повернутися в Україну.

Джумаєва затримали у вересні 2017 року у Мар'їнському районі, коли він спробував перетнути лінію розмежування з боку ОРДЛО.

Але у травні 2018 року суд відпустив терориста під домашній арешт. Повторно його затримали вже в грудні – за напад на поліцейського, але у серпні 2019 року Маріупольський суд знову відпустив під домашній арешт найманця.

Після цього невідомі завітали до Джумаєва за місцем його проживання та розстрляли терориста на порозі його квартири.

Сам Олександр Тарнавський у коментарях під своїм повідомленням про виклик на допит зазначив, що в цей час перебував більш ніж за 800 кілометрів від Маріуполя.

  • 0
Добавлено: 30-06-2020, 07:49
0
571

Похожие публикации


Наверх