онлайн казино Украины

Перший померлий від коронавірусу на Чернігівщині не хотів щоб на ньому "ставили експерименти"

Перший померлий в області від коронавірусу 56-річний чоловік, втік з лікарні, бо боявся медичних процедур.

Про це повідомляє Суспільне Чернігів, з посиланням на в.о. завідувачки інфекційного відділення Борзнянської районної лікарні Аллу Яковенко.

«Він боявся всіх цих процедур, що ми робимо. Так він нам роз’яснив. Як він сказав, щоб ми над ним не знущалися, експерименти не ставили. Він був у тяжкому стані. Двобічна пневмонія в нього була і дихальна недостатність 3-го ступеня» , - зазначила пані Яковенко.
Нагадаємо, що за словами речниці поліції області Юлії Ковтун, у ніч з 3 на 4 квітня чоловік втік з Борзнянської центральної районної лікарні. Поліцейські та медики повернули пацієнта до медзакладу, де його не було 3 години.

За інформацією завідувача Борзнянського міжрайонного відділу обласного лабораторного центру Івана Вовка, поки невідомо, чи контактував чоловік з іншими людьми за ці 3 години.

«Не встановили людей, з якими він контактував на той час, коли він покинув інфекційне відділення. Можливо, чоловік заразився коронавірусом від своєї дружини. Вона була за кордоном в середині лютого. Працювала в Києві», - каже пан Вовк.

У селі Пам’ятному чоловік контактував з дружиною і матір’ю. Зараз вони на самоізоляції. У будинку, де жив чоловік, що помер від коронавірусу, провели дезінфекцію. Також обробили домівку його матері. За словами голови Печівської сільради Юрія Денисенка, село на в’їзд та виїзд поки не закриватимуть.

  • 0
Добавлено: 7-04-2020, 07:54
0
604

Похожие публикации


Наверх