онлайн казино Украины

Карантин – це не канікули! Школярів в Чернігові просять лишатися вдома

Управління освіти міської ради звернулося до школярів та їхніх батьків з проханням дітям залишатися вдома на час дії карантину.

Начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура закликав дотримуватися в умовах карантину обмежувальних заходів, які діють у Чернігові.

«Карантин? Ні, не чули! З огляду на кількість дітей, що вільно граються на дитячих та спортивних майданчиках, перебувають групами на вулицях і в скверах, активно користуються громадським транспортом у Чернігові.

Звертаю особливу увагу батьків на те, що карантин – це НЕ канікули (хоча за часом обидва можуть і співпадати).

Карантин, в режимі якого живе нині вся Україна, – це комплекс медико-санітарних і адміністративних обмежувальних заходів, спрямованих на попередження поширення інфекційної хвороби, зокрема вірусу Covid-19.

Обмеження пересування, обмеження комунікацій, обмеження особистих контактів з метою зберегти життя та здоров'я ваших дітей і вас самих!

З огляду на це нагадую:

ЗАБОРОНЕНО відвідувати навчальні заклади міста, в тому числі й спортивні майданчики, що розташовані на їхній території», – написав чиновник на своїй сторінці у «Фейсбук».

Також він нагадав, що керівники навчальних закладів несуть персональну відповідальність за невиконання нормативних актів щодо дотримання карантинного режиму і попросив відповідальніше поставитися усіх чернігівців до ситуації.

«Закликаю кожного усвідомити реальний рівень небезпеки та власної відповідальності в цих надзвичайних умовах», – резюмував начальник управління.

  • 0
Добавлено: 18-03-2020, 07:51
0
525

Похожие публикации


Наверх