онлайн казино Украины

У Чернігові запровадять додаткову перевірку працівників шкільних харчоблоків

У Чернігові запровадять додаткову перевірку працівників шкільних харчоблоківБільш ретельну перевірку працівників і додаткові заходи для колективів шкільних їдалень запровадять у місті за дорученням міського голови Владислава Атрошенка.

Таке рішення прийнято у зв’язку зі спалахом гепатиту «А» у школі №7. Ймовірно вірус поширився від працівниці харчоблоку. Втім, як зазначає керівниця КП «Шкільне» Антоніна Радченко, посудомийка днями пройшла відповідний медичний огляд та здала необхідні аналізи. Тоді хвороби чи її збудників виявлено не було. Тепер працівники харчоблоку цієї школи здають аналізи повторно, але вже в приватну установу.

У школі призупинене навчання, необхідні санітарні заходи проведені, тривають роз’яснювальні роботи серед дітей, батьків та колективу. Нагадаємо, що мінімізувати загрозу зараження можна шляхом вакцинації та дотримання правил особистої гігієни.

На сьогодні з діагнозом гепатит «А» госпіталізовано 16 учнів школи №7 та працівницю харчоблоку. У дітей стан середньої важкості, їм надають відповідну допомогу.

  • 0
Добавлено: 31-10-2019, 07:09
0
645

Похожие публикации


Наверх