онлайн казино Украины

«Бери-Вези»:відтепер Чернігів з відомим магазином

«Бери-Вези»:відтепер Чернігів з відомим магазиномТЦ «Бери Вези» у Чернігові відкрився на вулиці Старобілоуська, 77. Магазин працюватиме згідно з оновленою концепцією торговельних центрів малого формату METRO.

Вона передбачає повноцінне обслуговування всіх груп клієнтів компанії, з посиленим фокусом на професійних – Trader (роздрібна торгівля) і HoReCa (готелі, кафе та ресторани). Для організації роботи цього магазину створено 11 робочих місць.

METRO – провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі у сфері продуктового рітейлу. Компанія представлена у 26 країнах, з головним офісом у м. Дюссельдорф, Німеччина. Компанія пропонує індивідуальні рішення для своїх оптових та роздрібних клієнтів.

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» на українському ринку з 2003 року. Наразі компанія управляє 23-ма класичними центрами оптової торгівлі METRO Cash&Carry у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Маріуполі, Житомирі та двома магазинами оптової торгівлі «Бери Вези» у Тернополі та Луцьку.

Стрічку урочисто розрізали заступник міського голови Олександр Ломако, в.о.голови Чернігівської ОДА Наталія Романова та гендиректор Metro Cash&Carry Україна Тіно Цайске

На переконання Ломако поява такого відомого торгового центру є свідченням довіри до бізнес-клімату міста.

  • 0
Добавлено: 24-10-2019, 08:05
0
559

Похожие публикации


Наверх