онлайн казино Украины

Партієць ВО «Батьківщина» заступився за депутата, якого затримали з хабарем

Партієць ВО «Батьківщина» заступився за депутата, якого затримали з хабаремПредставник команди ВО “Батьківщина” Юрій Власенко прокоментував затримання свого однопартійця депутата міської ради Івана Бакшуна слідчими ДБР 15 травня.

Своє бачення подій він виклав на сторінці у Фейсбуці.

– Я твердо переконаний, що за будь-який злочин винний має нести кримінальну відповідальність. Відповідальність, передбачену законодавством, не дивлячись на те, хто його вчинив: невідома тобі людина, родич, друг, однопартієць чи опонент. Всі мають бути рівні перед законом! Крапка! – написав Юрій Власенко.


Разом з тим, він стверджує, що неодноразово був свідками гучних заяв, постановочних затримань, які мали на меті лише одне – дискредитувати людину, зняти її з посади, виставити її на весь світ злочинцем, зруйнувати її сім’ю чи навіть долю. Тому Власенко вирішив публічно вступитися за затриманого Бакшуна.


Він також наводить ряд прикладів, які, на його думку, є додатковими аргументами у цій справі. Далі пряма мова:

"1. Чернігівська міська організація ВО “Батьківщина” і фракція в міськраді послідовно і принципово відстоює інтереси людей, не боїться виносити питання про звернення до Президента, Уряду, Парламенту щодо зниження ціни на газ, продовження мораторію на продаж землі та інші важливі загальноукраїнські питання.

2. Фракція ВО “Батьківщина” в Чернігівській міській раді не допустила винесення на сесію міськради питання щодо виділення близько 75 мільйонів гривень з міського бюджету для видачі одноразової матеріальної допомоги напередодні 1 туру виборів Президента України. І тут активна позиція була саме Івана Бакшуна не допустити цей “дерибан” як голови фракції. Хто ж планував роздати ці кошти і для чого, думаю, зрозуміло всім.

3. Принципова позиція та послідовна робота фракції призвела до того, що діючий поки що Президент Петро Порошенко зайняв лише третє місце в першому турі (після Зеленського і Тимошенко) та отримав нищівну поразку в другому турі по Чернігову.

4. Іван Бакшун розглядався в місті, особливо опонентами, як один із найбільш реальних кандидатів в народні депутати по 205 виборчому округу. Зрозуміло, це не зовсім всім подобається (кому саме – прекрасно розумієте)».

Також Власенко звертає увагу, що затримання Бакшуна відбулось у день народження його доньки. А затриманому не дали можливості навіть зателефонувати адвокату. У його помешканні при доведеній до шокового стану дружині теж без адвоката проводили обшук.

  • 0
Добавлено: 17-05-2019, 08:13
0
617

Похожие публикации


Наверх