онлайн казино Украины

Приватне ТОВ бере гроші з громадян за доступ до державного органу

Приватне ТОВ бере гроші з громадян за доступ до державного органуНа митниці у селі Рівнопілля, що поблизу Чернігова (на північ в напрямку Ріпок), діють космічного рівня розцінки такого собі приватного товариства ТОВ «Митний термінал Рівнопілля».

Мова про вимушену стоянку авто, яке слід туди пред’явити під час митного оформлення.

Вартість приватної парковки в цьому селі… сідайте, якщо стоїте – 120 грн за в’їзд.

Звісно ж, вимушених клієнтів на приватну парковку спрямовує державний орган – митниця. Точніше, до митниці інакше як через територію «лівого» приватного ТОВ проїхати не можна. Але необхідно.

Відповідно будь-якому їжакові зрозуміло, що приватна структура вимагає гроші за доступ громадян до державного ж таки органу.

Однак «дах» у цих маніпуляцій доволі високий і міцний, оскільки налагоджене таке в масштабах держави, а не лише в одному селі Рівнопілля.

Про це ошуканство розповідають активісти ГО «Авто євро сила».

Так на громадянах намагаються нажитися через такі корупційні схеми з "наближеними" приватними товариствами і нав'язаними наддорогими "послугами". Це окрім неймовірної вартості так званого "розмитнення", що досягає та часом і перевищує вартість авто.

Засновник ТОВ «МТ-Рівнопілля», за даними сервісу «YouControl», такий собі Йовенко Олександр Валерійович з Чернігова, вул. Тополина, 12. Невдовзі, 1 березня, йому виповниться аж 25 років.
«Зіц-председатель», напевно.

Телефон компанії – 095-2856167. ЄДРПОУ товариства – 40781926.
Керівником вказаний Стеценко Володимир Миколайович.

  • 0
Добавлено: 6-02-2019, 08:23
0
654

Похожие публикации


Наверх