онлайн казино Украины

Дивна видача довідок в ОСББ

Дивна видача довідок в ОСББРеформа житлово-комунального господарства, без перебільшення, є однією з найбільш вдалих реформ. Її головна цінність – у спонуканні самоорганізованості та ініціативи власників багатоквартирних будинків.

Утім, деякі голови ОСББ роблять все для того, щоб посіяти сумніви серед громадян у доцільності існування ОСББ.

До активістів організації «С14 Чернігів» звернулися мешканці одного з ОСББ з повідомленням про порушення законодавства в частині доступу до баз даних громадян.

Провівши власне розслідуваня, нам вдалося з’ясувати, що голова ОСББ Катерина Макаренко нібито може видавати довідки стороннім людям.

Вона є головою ОСББ на вулиці Доценка, 23. Разом із тим, у знятому офісі на колишній вул. Бойова жінка видає довідки мешканям будинків, до яких не має стосунку.

Більше того, жінка видає конфіденційну інформацію стороннім людям без документів. На відзнятому нашими активістами відео чітко видно і чути, що довідку просить людина, яка представилась мешканцем будинку на вулиці Першогвардійська,10. Документів із собою людина не мала. Але це не завадило пані Макаренко видати довідку про склад сім'ї сторонній особі.

Яким чином пані Макаренко видає довідки стороннім людям? На яких підставах голова правління ОСББ по вулиці Доценка, 23 ставить печатку ОСББ щодо адреси на вулиці Першогвардійська, 10 і свій підпис навпроти прізвища голови правління Валентини Миколаївни Пищолки? Адже у такому разі вся відповідальність лягає саме на голову ОСББ.

З таким успіхом недовго і кредит на людину оформити?

Відповідна діяльність мала б зацікавити правоохоронні органи, бо ж хтось дозволив доступ до бази даних мешканців будинків людині, яка не має до них жодного стосунку.

  • 0
Добавлено: 25-01-2019, 07:54
0
865

Похожие публикации


Наверх