онлайн казино Украины

Концертна зала палацу культури буде кращою від драмтеатру

Концертна зала палацу культури буде кращою від драмтеатруМіський палац культури Чернігова прагнуть зробити найкращим концертним майданчиком в області. Поступово він перетворюється на сучасну споруду, зручну і комфортну для проведення будь-яких заходів.

Усі приміщення та конструкції поетапно приводяться до ладу, мережі та обладнання замінюються на сучасні. Роботи з оновлення палацу розраховані на кілька років і вже близькі до завершення. Зокрема, у 2018 розпочалася комплексна термомодернізація будівлі з капремонтом покрівлі та стін. Вже завершені ремонти покрівлі та ливневих систем, тривають роботи зі встановлення вітражу з боку другого входу (навпроти Новозаводської районної ради).

Про це розповіла директор КП «Міський палац культури ім. В’ячеслава Радченка» Ірина Должикова, звітуючи про роботу підприємства у 2018 році на нараді у Чернігівській міській раді сьогодні, 26 грудня.

- Загальна площа палацу культури - більше 6 тисяч метрів квадратних. Якщо їх якісно відремонтувати, то в ньому можна проводити заходи будь-якого формату. Тому ми намагатимемося завершити приведення до ладу всіх приміщень наступного року. У підсумку, палац культури буде найкращим місцем для проведення заходів у Чернігові, набагато кращим, ніж драмтеатр, - переконаний Владислав Атрошенко.

За інформацією Ірини Должикової, у 12-и творчих колективах палацу сьогодні займаються близько 2 тисяч дорослих та дітей. Представлені всі популярні жанри хореографічного та артистичного мистецтва. Колективи постійно запрошують і залучають до міських заходів, загалом у 194 різних заходах вони взяли участь протягом року.

  • 0
Добавлено: 27-12-2018, 08:32
0
914

Похожие публикации


Наверх