онлайн казино Украины

Нові урни «Glasdon» мають свою високу мету…

Нові урни «Glasdon» мають свою високу мету…Як ми вже повідомляли, в Чернігові встановили кілька чудернацьких урн.

При чому урни ті – аж зі старушки Англії від виробника «Glasdon», попри, вочевидь, наявне їх виробництво та й можливість виготовлення на чернігівських підприємствах.

Аж ось з’ясувалося! Як повідомляє комунальне підприємство АТП-2528, котре й займається вивезенням сміття, нові урни мають виховувати чернігівців.

В КП АТП-2528 розповіли:

«Очевидці розповідають, що урна на Полуботка,20, як золота рибка, звернулася людським голосом до чернігівців, які приперли кульки зі сміттям і розбите корито:

– Добропорядні чернігівці, віднесіть це за 100 метрів, на сміттєвий майданчик.

Але не всі чернігівці виявилися добропорядними і зробили все навпаки – кинули свої лантухи біля урни».

І справді: лантухи в ці урни вже не запхнеш, не та конструкція. Та й чернігівців треба виховувати, бо часто-густо народ у нас таку невихованість демонструє, що соромно за той «нарід».

Та все ж таки, хоч трісни, а лишається якесь нерозуміння:

1) невже в Чернігові перевелися люде, здатні сконструювати... урну? Якщо перевелися, то може б і я взявся? Дали б вихідні дані: середньостатистичні розміри лантухів, розміри застосованих пакетів тощо, а я вже б накреслив… Недорого.

2) невже, замість перти урни з Англії і давати прибуток тамтешнім джентльменам, не краще дати замовлення місцевим підприємствам («Купуй чернігівське!» забули?), або ж навіть комунальному підприємству з підходящою виробничою базою?

  • 0
Добавлено: 12-12-2018, 09:24
0
658

Похожие публикации


Наверх