онлайн казино Украины

Атрошенко публічно передав «привіт» Бистрову

Атрошенко публічно передав «привіт» БистровуПід час засідання виконкому, на якому розглядали бюджет та міські програми Владислав Атрошенко звернувся до журналістів, очевидно маючи на увазі сайт політичної партії «Наш край», з якою у нього склалися особливо «дружні» стосунки:

- Хочу звернутися до журналістів, які тільки те і роблять, що критикують всіх і вся. Окремі ЗМІ, які там щось пишуть під диктовку, зосереджуються на якихось окремих виплатах. І кажуть, що варто у першу чергу віддати кошти постраждалими на такій-то вулиці. Мовляв, гроші є і на рахунку у міста і на депозиті. Це ж бовдурами треба бути, щоб ставити у такій формі питання! Адже кошти на рахунку є навіть якщо бюджет дефіцитний. Потрібно дивитися баланс, між доходами та видатками, це ж бюджет – емоційно відреагував мер, вочевидь маючи на увазі сюжет на одному з сайтів про те, що місто має дати гроші у якості компенсації постраждалим на вулиці Декабристів.

Атрошенко натякнув, що надиктовує статті цьому виданню екс-секретар міської ради Віктор Бистров:

- Люди, які надиктовують ці питання раніше мені здавалися розумними людьми. І ще ж посади займали відповідальні, фінансами займались, - сказав Атрошенко, передавши таким чином своєрідний "привіт" колишньому начальнику управління фінансів за часів Олександра Соколова.

  • 0
Добавлено: 17-11-2018, 09:41
0
639

Похожие публикации


Наверх