онлайн казино Украины

Дві партії майже побились, ділячи «лаври» рятівників чернігівців від непідйомних тарифів на газ

Дві партії майже побились, ділячи «лаври» рятівників чернігівців від непідйомних тарифів на газПідвищення тарифів на газ викликало шквал обурення у простих громадян. Та то й не дивно. Адже навіть обґрунтування цього ходу не додасть громадянам можливостей стільки сплачувати.

На захист чи на підтримку чернігівців різні політичні сили протягом останніх двох тижнів виходили на мітинги. А вчора прийшли й до сесійної зали міськради.

Мета одна – нехай депутати звернуться до керівництва держави з вимогою зменшити ціну на газ.

З пропозицією зробити все можливе на місцевому рівні вийшов лідер соціалістів в області Дмитро Зінін. І одночасно звинуватив депутата від партії «Батьківщина» Олександра Антонова в недотриманні політичної стратегії щодо «тарифного геноциду» його ж об’єднання.

Антонов у свою чергу згадав, що у нього була інформація, начебто соціалісти проводять мітинги за гроші. А Зінін закликав опонента покинути сесійну залу. Кілька молодиків навіть спробували пробитись до Антонова, що б«допомогти» йому вийти з депутатського сектору. Втім, у Антонова також виявилось числена підтримка – чи не половина залу заповнена пенсіонерами, яких на сесію привела «Батьківщина».

  • 0
Добавлено: 29-10-2018, 10:00
0
772

Похожие публикации


Наверх