онлайн казино Украины

Водії маршруток в Чернігові оббирають дітей

Водії маршруток в Чернігові оббирають дітейНевтомно пробивають дно за дном водії маршруток у Чернігові.

І якщо вони привчили чернігівців вже до всякого хамства й своїми зусиллями зробили його банальною повсякденністю, то нині мова про… обібрану на гроші дитину.

Діялося це нахабне ошукування дитини 21 вересня близько 11 години на маршруті №30.

Як розповіла Наталія Богдан, її донька їхала від зупинки «Музична» в бік Болдиної гори. Попередньо заплативши за проїзд, вона зайняли вільне місце.

За декілька хвилин водій попросив її оплатити проїзд. Вона сказала, що вже оплатила, але водій наполягав. Донька заплатила ще раз.

Таке хтось ще б міг «списати» на забудькуватість, а не сприйнятя слів дівчинки «списав» би на витончену душу водія, вражену баченими ним людськими недоліками…

Однак… за декілька хвилин він знову звернувся до неї з тим же проханням. Дівчинка знову пояснила, що сплатила, та водій почав погрожувати, що висадить її. Вона розгубилась і ВТРЕТЄ оплатила проїзд.

«Та тут за неї заступилась дівчина, зі слів дівчинки, студентка. Вона присоромила водія і сказала, що в нього совісті нема з дитини третій раз брати гроші. На це водій почав грубити їм обом, – розповіла Наталія Богдан. – Донька попросила повернути переплачені гроші, на що водій дійсно ВИСАДИВ мою доньку і цю дівчину з маршрутки. Їм довелося пересідати на іншу...»

Відбувається таке, звісно, з потурання господарів тих маршрутів, оскільки інакше як у цілковитій безкарності таке процівітання хамства й свинства не можливе.

За даними офіційного сайту міськради, цей 30-й маршрут обслуговує перевізник ТОВ «Пассавто- ЛТД». Телефон контори – 69-48-58 (вул. Кільцева, 15), за іншими даними – 67-59-86 (просп. Перемоги, 95а).

За деякими джерелами, директором там є (чи був) дехто Лунегов Вадим Юрьевич.

  • 0
Добавлено: 26-09-2018, 09:13
0
812

Похожие публикации


Наверх