онлайн казино Украины

Атрошенко – про «хаос в містобудуванні»

Атрошенко – про «хаос в містобудуванні»«Потрібно з хаосу в містобудуванні, який панував у цій сфері десятиліттями, переходити до порядку. Мовою містобудівної документації це називається детальне планування території», –наголосив чернігівський мер Владислав Атрошенко під час засідання виконкому міської ради 9 серпня.

Цитує мера прес-служба міськради.

На думку міського голови, при наданні дозволів на будівництво багатоповерхівок треба враховувати розвиток інфраструктури. Інакше після введення в експлуатацію серії багатоквартирних будинків власники житла прийдуть із запитаннями до міської влади: де зупинка, де дитячий садок, де школа, чому не може проїхати пожежна машина чи швидка, де поліклініка і так далі.

Мова не про якісь перепони для забудовників, а про нормальний цивілізований розвиток міського простору. Це, навпаки, вигідніше будівельним компаніям: адже детальне планування території показує комплексний розвиток мікрорайону, як заходять мережі тощо.

Після обговорення виконком відклав розгляд питання про надання містобудівних умов стосовно багатоповерхової забудови, що були у сьогоднішньому порядку денному. До питання повернуться після уточнення аспектів детального планування території.

Владислав Атрошенко вважає, що потрібно думати про розвиток міста хоча б на 5 років наперед. А більшість сьогоднішніх проблем із паркуванням, комунікаціями, інфраструктурою виникли якраз через те, що комплексним розвитком міста в останні 5-10 років ніхто не займався.

  • 0
Добавлено: 10-08-2018, 08:30
0
763

Похожие публикации


Наверх