онлайн казино Украины

Жителі Льотної піднесли забудовнику гарбуза

Жителі Льотної піднесли забудовнику гарбузаЗабудовник хоче знівичити прибудинкову територію та зелену зону біля будинку 25-б на вулиці Льотна та збудувати там продуктові торгівельні «точки».

Мешканці будинку категорично проти будівництва на прибудинковій території та проти будь яких прибудов до будинку.

Про це повідомляє тамтешній житель Євген Волошин.

90% відсотків мешканців вже підписалися під зверненням до міського голови та до міської влади.

Мешканцям будинку з 2016 року доводиться боротися за прибудинкову територію та за зелену зону біля будинку.

«На сьогодні забудовник та його команда з соціалістичної партії намагаються незаконним шляхом та підкупом мешканців будинку здобути їхню згоду, але мене та моїх сусідів не купити та не зламати», – дописує Євген у соцмережі.

Там же він розмістив нібито скріншот листування через SMS із невідомою особою.

«У понеділок, 30 липня жителі будинку 25-Б на Льотній показали, що прибудинкова територія повинна бути нормальною територією, а не майданчиком для будівництва різних наливалок, – повідомляє Євген. – Вкотре за три роки мешканці відстояли прибудинкову територію, на якій планують будувати магазин».

Були скликані загальні збори, які проголосувавши ПРОТИ будівництва будь яких об'єктів на прибудинковій території.

«Дякую міській владі яка стала на бік мешканців та яка була на акції протесту, дякую мешканцям будинку, які боряться за права та свободи та звісно дякую національному корпусу та нац дружинам які підтримали акцію та які підтримали мешканців», – також повідомив активіст.

На тому місці тамтешні жителі планують висадити чудові дерева, які раніше знищував забудовник, планується посіяти чудовий газон та огородити красивим парканчиком.

  • 0
Добавлено: 1-08-2018, 09:40
0
738

Похожие публикации


Наверх